ΕΠΣ Ξάνθης: Μεταγραφική «βόμβα» με Στεργαλλά από τον Παύλο Μελά Κουτσού!

Σε μια ιδιαίτερα σημαντική κίνηση προχώρησε η ομάδα του Παύλου Μελά Κουτσού που απέκτησε τον 29χρονο πολύπειρο μεσοεπιθετικό Γιώργο Στεργαλλά.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός που κατέχει το ρεκόρ του πιο μικρού σε ηλικία που αγωνίστηκε σε αγώνα της Skoda Ξάνθη, σε ηλικία 15χρονών κόντρα στον ΟΦΗ (2-1) στις 8 Μαΐου του 2002, ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε σε ομάδες της Ρόδου μέχρι το καλοκαίρι του 2013 που επέστρεψε στην πόλη της Ξάνθης λόγω και της αγαπημένους του που είναι από την πόλη της Θράκης. Στην Ξάνθη ο Στεργαλλάς αγωνίστηκε για ένα χρόνο στην ομάδα του ΑΟ Βιστωνίδας ενώ πέρσι είχε προτιμήσει λόγω υποχρεώσεων να μην αγωνιστεί σε κάποια ομάδα.

Έπειτα από συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ομάδας Πάνος Θεοφυλάκης αλλά και με τον προπονητή της ομάδας Παναγιώτη Καμαράκη να δίνει το πράσινο φώς, οι δύο πλευρές συμφώνησαν και έτσι ο Στεργαλλάς θα δώσει σημαντική ώθηση στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού του Παύλου Μελά που στοχεύει στην κατάκτηση της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης.