Ολοκληρώθηκε με ένα απρόσμενο πρόβλημα η προετοιμασία του Πανθρακικού στον Βώλακα

Την τελευταία του προπόνηση στον Βώλακα πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης ο Πανθρακικός, ολοκληρώνοντας το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας του.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με τρέξιμο και ζέσταμα με μπάλα και passing game και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές της ομάδας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, δουλεύοντας εναλλάξ στον τομέα της επιθετικής ανάπτυξης και της δημιουργίας φάσεων αλλά και στα τελειώματα, υπό τις οδηγίες του Μάνουελ Ρόκα και των συνεργατών του.

Οι Χαβίτο, Μεχία και Τζάνης συμμετείχαν στο πρώτο κομμάτι της προπόνησης και έκαναν στη συνέχεια ειδικό ατομικό πρόγραμμα, προκειμένου οι μεν πρώτοι να φτάσουν σταδιακά στο επιθυμητό επίπεδο από πλευράς φυσικής κατάστασης και ο δεύτερος να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες.

Ωστόσο το απρόσμενο της ημέρας είχε να κάνει με τον Τάσο Παπαχρήστο, ο οποίος αποχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης από τον Βώλακα, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις στην Κομοτηνή, ύστερα από τις ενοχλήσεις που ένιωσε στην προπόνηση της Τετάρτης και για να ακολουθήσει θεραπεία.

Μετά το τέλος της προπόνησης η ομάδα έβγαλε μια αναμνηστική φωτογραφία στο γήπεδο του Βώλακα, όπου διεξήχθησαν από την προπερασμένη Δευτέρα (20 Ιουλίου) συνολικά 17 προπονήσεις και μια φιλική αναμέτρηση με την Καβάλα, που έληξε με σκορ 4-0 υπέρ του Πανθρακικού.

Το πρωί της Παρασκευής το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλία του Μάνουελ Ρόκα και μετά το μεσημέρι η ομάδα μας θα αναχωρήσει για τη Δράμα, όπου και θα αντιμετωπίσει το απόγευμα την τοπική Δόξα, στο δεύτερο φιλικό που θα δώσει στα πλαίσια της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού η αποστολή του Πανθρακικού θα επιστρέψει στην Κομοτηνή, μετά από ένα πλήρες δεκαήμερο απουσίας από την βάση της ομάδας.