Μέσα στον Αύγουστο ο 2ος αγώνας δρόμου «Άγιος Ιωάννης Πρόδρομος» στο Τυχερό

Τον 2o αγώνα δρόμου με σύνθημα “τρέχουμε για την ζωή”  διοργανώνει ο Αθλητικός Όμιλος Τυχερού σε συνεργασία με άλλους τοπικούς συλλόγους στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων του χωριού στις 23 Αυγούστου.

Θα πραγματοποιηθούν αγώνες 10 χιλιομέτρων που θα ξεκινήσει στις 19:00, αγώνας βάδην 5 χιλιομέτρων με ώρα έναρξης επίσης της 19:00, ενώ στις 18:15 είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει ο αγώνας 600 μέτρων για παιδιά ηλικίας 6 μέχρι 12 ετών, όλοι οι αγώνες θα έχουν σημείο εκκίνησης και τερματισμού την κεντρική πλατεία Τυχερού.

Μετά το πέρας των αγώνων θα δοθούν έπαθλα, μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες, ενώ θα υπάρχει υγειονομική κάλυψη του αγώνα με παρουσία γιατρού και ασθενοφόρου.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε πως στον τερματισμό θα διατεθούν προϊόντα από τοπικές επιχειρήσεις του νομού και φρούτα εποχής. Ενώ και φέτος στους αγώνες θα στηρίξει με την συμμετοχή του και ο σύλλογος ΑμεΑ Σουφλίου «Νήμα Ζωής».

Για δηλώσεις συμμετοχής αλλά και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 6977412034(Πέτρος Λούδος), και 6947610662(Γιώργος Μπαμπαλιάς).