Φέρνει Μπουγαΐδη ο Πανθρακικός!

Κοντά σε μια σπουδαία κίνηση βρίσκεται ο Πανθρακικός με την απόκτηση του πρωην στόπερ του Άρη και της ΑΕΚ Μαυρουδή Μπουγαΐδη.

Ο Πανθρακικός έχοντας απαγορευτικό μεταγραφών για παίχτες πάνω από 24 ετών, σύμφωνα με την SportDay, κινείται για την απόκτηση του 22χρονου Μπουγαΐδη, ο οποίος φέρεται να επιθυμεί να γυρίσει Ελλάδα.

Ο Έλληνας στόπερ αγωνίστηκε πέρυσι με τη μορφή δανεισμού στην πολωνική Λέγκια Γκντανσκ από τη Γρανάδα. Ο Μπουγαΐδης φέρεται να προσπαθεί να λύσει το συμβόλαιό του με τον ισπανικό σύλλογο προκειμένου να ανοίξει έπειτα ο δρόμος της επιστροφής του στην Ελλάδα και πιθανότατα στον Πανθρακικό.

Ο 22χρονος Μπουγαΐδης είναι γεννημένος την 1η Ιουνίου 1993 στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομών του Άρη Θεσσαλονίκης, όπου υπέγραψε διετές συμβόλαιο, σε ηλικία 16 ετών, παίρνοντας ένα χρόνο μετά το πρωτάθλημα με την Κ20 των “κιτρίνων” όντας ένας ταλαντούχος αμυντικός. Στις 16 Μαΐου 2011, παρά τον τραυματισμό του που του στέρησε την θέση του στην ενδεκάδα της εθνικής νέων και του πρωταθλητή Κ20 Άρη, ο Μπουγαΐδης υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την ΑΕΚ και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο Europa League, σε αγώνα απέναντι στην Άντερλεχτ και στη Στουρμ Γκρατς για την ίδια διοργάνωση. Την περίοδο 2012-13, πήρε φανέλα βασικού, όμως στο τέλος της περιόδου, η ΑΕΚ υποβιβάστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της και ο ίδιος έμεινε αυτόματα ελεύθερος αγωνιζόμενος συνολικά 27 φορές με τη “κίτρινη” φανέλα της.

Το καλοκαίρι του 2013 συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ισπανική Γρανάδα και αγωνίστηκε με τη δεύτερη ομάδα του συλλόγου στη Γ’ Εθνική Ισπανίας και τον Ιανουάριο του 2014 παραχωρήθηκε ως δανεικός στον Άρη Θεσσαλονίκης ζώντας ακόμα ένα υποβιβασμό αγωνιζόμενος 9 παιχνίδια. Από τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς δόθηκε εκ νέου δανεικός στην πολωνική Λέχια Γκντανσκ, όπου δεν μπόρεσε να πάρει φανέλα βασικού και πιθανότατα επιστρέφει Ελλάδα και θα αγωνίζεται στον Πανθρακικό.