Συνάντηση Λουτσέσκου και Ράτς μετά την ένταση στο ματς της Τούμπας…

Μετά το τέλος του αγώνα της Τούμπας έξω από το λεωφορείο της Ξάνθης συναντήθηκαν οι συνονόματοι Ραζβάν Ρατς και τον Ραζβάν Λουτσέσκου πριν πάρει η ομάδα της Θράκης το δρόμο της επιστροφής.


Οι δυο ρουμάνοι έχουν καλή σχέση, καθώς αρκετές φορές οι δρόμοι τους διασταυρώθηκαν στο παρελθόν..

Ο Ρατς μίλησε για τη συνάντησή του με τον ρουμάνο τεχνικό της Ξάνθης αλλα και άλλα θέματα που απασχολούν τον “Δικέφαλο”.

«Ο κύριος Λουτσέσκου ήταν παλιά συμπαίκτης μου, κάποια στιγμή ήταν πρόεδρος στην ομάδα που αγωνιζόμουν και μετά ήταν και προπονητής μου. Τον ξέρω πάνω από 16 χρόνια και είναι φίλος μου. Σήμερα ήθελε να κερδίσει, όπως θέλαμε και εμείς. Μετά το παιχνίδι όμως όλα είναι ήρεμα όπως και πριν.  Όλα έγιναν εν θερμώ. Δεν υπάρχει κάτι», ανέφερε λίγο αργότερα ο Ρουμάνος, σχολιάζοντας την επαφή του με τον αντίπαλο προπονητή.
Για τη νίκη επί της Ξάνθης: «Το σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί. Ωστόσο, αν δεν διευρύνουμε το σερί και δεν συνεχίσουμε έτσι, δεν θα έχει νόημα η σημερινή νίκη. Ο κόσμος έχει απογοητευτεί από τα τελευταία αποτελέσματα. Βάλαμε και εμείς τον πήχη ψηλά αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε με νίκες προκειμένου να επιστρέψει και ο κόσμος».

Για τα δημοσιεύματα αναφορικά με την παρουσία του στην Εθνική λίγο μετά τον τραυματισμό του: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνδέονται ο ΠΑΟΚ με την Εθνική. Ο ΠΑΟΚ με πληρώνει και είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ. Χτύπησα στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη και δεν νομίζω ότι πρέπει να απολογηθώ για αυτό. Ένιωσα καλά, έπαιξα με την Εθνική και γύρισα και έπαιξα πάλι 90λεπτο. Γενικότερα δεν θα σχολιάσω ξανά τέτοιο δημοσίευμα. Είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ, τιμώ 100% το συμβόλαιο μου με την ομάδα και δίνω τον καλύτερο μου εαυτό».