Μουντιάλ 2022: Λευκή ισοπαλία ανάμεσα σε Αγγλία και ΗΠΑ, «κουβάς» στο ThrakiSportS Predictor για όλους πλην Αραμπατζή

Στο 0-0 έμειναν Αγγλία και ΗΠΑ μετά από ένα πραγματικό ντέρμπι στον αγωνιστικό χώρο, με τους Αμερικάνους να κερδίζουν τις εντυπώσεις αλλά τους Άγγλους να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στους «16». Παρόλα αυτά, η Αγγλία δεν κατάφερε ούτε αυτή τη φορά να κερδίσει τις ΗΠΑ, που παραμένουν αήττητες απέναντι στους Άγγλους σε Μουντιάλ με 1 νίκη και 2 ισοπαλίες.

Πλέον η Αγγλία με 4 βαθμους είναι με το ενάμισι πόδι στους «16» χάρη κυρίως στο 6-2 του πρώτου αγώνα με το Ιράν καθώς για να μείνει εκτός θα πρέπει να ηττηθεί από την Ουαλία με τέσσερα γκολ διαφορά. Και αυτό γιατί στο άλλο ματς το Ιράν (3 βαθμοί) κοντράρεται με τις ΗΠΑ (2 βαθμοί) και μόνο μία από τις δύο ομάδες μπορεί να την προσπεράσει σε βαθμούς. Σε τριπλή ισοβαθμία δε με Ιράν και Ουαλία, η διαφορά τερμάτων που είναι το πρώτο κριτήριο, ευνοεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και πάλι την Αγγλία ενώ το δεύτερο είναι τα γκολ που έχει σημειώσει κάθε ομάδα. 

Σε σχέση με το ThrakiSportS World Cup Predictor όλοι πλην ενός είχαν προβλέψει νίκη της Αγγλίας. Ο μόνος που είχε ποντάρει στην ισοπαλία, αλλά με σκορ 1-1 και όχι 0-0, ήταν ο «δικός μας» Τριαντάφυλλος Αραμπατζής που πρόσθεσε 1,5 βαθμο στη συγκομιδή του. Στην κορυφή παντως παραμένει από το προηγουμενο παιχνίδι ο Hand of God με δευτερο τον Goleador και τρίτο τον Γιάννη Αποστολίδη.