Μουντιάλ 2022: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τους τέσσερις αγώνες του Σαββάτου

Με τέσσερα παιχνίδια για την 2η αγωνιστική του Γ’ και του Δ’ Ομίλου συνεχίζεται η δράση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου του Κατάρ.

Οπως κάθε πρωι, το ThrakiSportS σας παρουσιάζει τις προβλέψεις των συμμετεχόντων στο ThrakiSportS World Cup Predictor, που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Οι αγωνες παρουσιάζονται με χρονολογική σειρά διεξαγωγής:

Ωρα 12:00 Τυνησία – Αυστραλία: Αρκετά ισορροπημένο ματς. Στην διεθνή κοινοτητα του Superbru το 41% βλέπει ισοπαλία, το 34% άσσο της Τυνησίας και το 25% διπλό της Αυστραλίας. Αντίστοιχα τα ποσοστά και στο ThrakiSportS Predictor με δημοφιλέστερο σκορ το 1-1.

Ωρα 15:00 Πολωνία – Σαουδική Αραβία: Δευτερο ισορροπημένο ματς. Στην παγκοσμια κοινοτητα του Superbru το 55% βλέπει άσσο της Πολωνίας, το 26% ισοπαλία και το 19% διπλό της Σαουδικής Αραβίας. Στο ThrakiSportS Preditor στον άσσο ποντάρει σχεδόν το 80% ενώ το 17% βλέπει ισοπαλια και το 3% διπλό. Αγαπημένα σκορ τα 1-0 και 2-1.

Ωρα 18:00 Γαλλία – Δανία: Γκραν φαβορί οι «μπλε». Στην παγκοσμια κοινοτητα του Superbru βλεπει νικη της Γαλλίας το 88% εναντι 9% που βλέπει ισοπαλία και 3% που βλέπει διπλό. Στο ThrakiSportS Predictor ειναι επίσης καθολική η πρόβλεψη για νίκη της Γαλλίας αφού μέχρι τωρα δυο παίκτς βλεπουν Δανία και τρεις ισοπαλία. Αγαπημένο σκορ το 2-0.

Ωρα 21:00 Αργεντινή – Μεξικό: Λατινοαμερικάνικο ντέρμπι. Για την παγκοσμια κοινοτητα του Superbru η Αργεντινή εινα φαβορί με 82% εναντι 13% που βλέπει ισοπαλία και 5% που βλέπει διπλό του Μεξικού. Στο ThrakiSportS Predictor παντως το ποσοστό υπέρ της Αργεντινής ειναι εμφανως μικρότερο, στο 60% εναντι 36% που βλεπει ισοπαλία ενώ στο 4% ειναι το διπλό.