Μαχαιρώθηκε 52χρονος στο Πετροχώρι Ξάνθης, λόγω σοβαρότητας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Σοκ έχει προκληθεί εδώ και λίγη ώρα στη μικρή κοινωνία του Πετροχωρίου Ξάνθης, όπου σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες 52χρονος άνδρας δέχθηκε επίθεση από άλλον άνδρα με μαχαίρι.

Το θύμα φέρει τραύματα στη θωρακική χώρα και έχει μεταφερθεί στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αρχικά, αλλά λόγω της κρίσιμης κατάστασης του, θα διακομισθεί στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη ενώ ερευνώνται τα αίτια του συμβάντος. Ο δράστης διαφεύγει της σύλληψης και αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές.

Update: Συνελήφθη από Αστυνομικούς αρκετή ώρα μετά το συμβάν , ο δράστης που φέρεται πως μαχαίρωσε στον θώρακα σήμερα το απόγευμα έναν 52χρονο στο Πετροχώρι Ξάνθης. Ο άνδρας σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε σε οικία όπου κατέφυγε μετά το περιστατικό και κρατείται. Αξίζει να αναφερθεί πως ο 52χρονος που δέχθηκε τις μαχαιριές , ήταν σε πολύ σοβαρή κατάσταση και μεταφέρθηκε στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης χωρίς να υπάρχει μέχρι στιγμής κάτι νεότερο για την κατάσταση της υγείας του.

Πηγή: https://fonitisxanthis.gr/