Αναχωρεί για Λευκωσία και ξεκινά προετοιμασία ο Κ. Δουβαλίδης

 

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  «Γεμάτη» θα είναι η σεζόν για τον Κώστα Δουβαλίδη, που ήδη έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του σε τρία μίτινγκ στο εξωτερικό στην διάρκεια της χειμερινής σεζόν, ενόψει της προετοιμασίας που άμεσα ξεκινά με στόχο μια διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στο Σόποτ της Πολωνίας.

 

Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στα 60 μ. εμπ., θα κάνει τον πρώτο του αγώνα την 1η Φεβρουαρίου στην Καρλσρούη και μια μέρα μετά θα βρεθεί στη Μόσχα, προκειμένου να συμμετάσχει στο γνωστό μίτινγκ «Ρώσικος Χειμώνας».

Ο Δουβαλίδης, ο οποίος σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να δοκιμάσει το καλοκαίρι τις δυνάμεις του στα 400 μ. εμπόδια, θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Λευκωσία από τις 20 Δεκεμβρίου έως τις 7 Ιανουαρίου.

Ο δραμινός αθλητής του Μπάμπη Σδρόλα έχει κλείσει να αγωνιστεί στην Στοκχόλμη (6/2), ενώ στον προγραμματισμό του είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (15-16/2).

Η διοργάνωση όμως που κεντρίζει περισσότερο τον αθλητή είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Σόποτ. Το όριο συμμετοχής στο κορυφαίο γεγονός στα 60 μ. εμπ. είναι 7.74 και το ρεκόρ του αθλητή είναι 7.63 από το 2012.