Παρελθόν από τον πάγκο του Ορφέα Ελευθερούπολης ο Στέλιος Κατρακυλάκης με σπόντες για το «παρεάκι»!

Μετά από μια τετραετία παρελθον αποτελεί από τον Ορφεα Ελευθερούπολης ο έμπειρος προπονητής Στελιος Κατρακυλάκης, αφήνοντας υπονοούμενα στο παρεάκι για την απομάκρυνσή του.

Ο 64χρονος (2/7/59) προπονητής με παρελθόν και στην Ξάνθη από διάφορα πόστα ήταν από τους πρώτους Έλληνες που έπαιξαν ποδόσφαιρο στο εξωτερικό και αφού έκανε όνομα με τους Ορφέα Ελευθερούπολης και ΑΟΚ, στη συνέχεια μετακόμισε στην Αυστρία για λογαριασμό της Τιρόλ, όπου έμεινε για τρία χρόνια.

Επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Απόλλωνα Καλαμαριάς, ξαναέφυγε για Αυστρία, όπου έπαιξε στην Σπορτκλαμπ Βιέννης, παίρνοντας ταυτόχρονα το δίπλωμα του από τη Γυμναστική Ακαδημία της Αυστρίας.

Εργάστηκε ως προπονητής στον ΑΟΚ, πέρασε από όλα σχεδόν τα πόστα στη γειτονική Skoda Ξάνθης (προπονητής, γενικός διευθυντής, σκάουτερ), επέστρεψε στην Καβάλα, ενώ για δυόμιση χρόνια ήταν στον πάγκο του Ορφέα Ελευθερούπολης, Βυζάντιου Κοκκινοχώματος, Δόξας Δραμας και ξανά του Ορφέα κατακτώντας ένα πρωτάθλημα.

Ο Στέλιος Κατρακυλάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση στο Proininews για τη λύση της συνεργασίας του με τον Ορφέα Ελευθερούπολης:

«Ένα ταξίδι δυο χρόνων με πολλές χαρές και επιτυχίες και ενός με τρικυμίες με μηδενική ανάληψη ευθυνών απ’ όλους μας, έφτασε στο τέλος του. Εύχομαι τη σημαδιακή χρονιά που έρχεται το παρεάκι να πετύχει τους στόχους του.

Έχουν γνώσει οι φύλακες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο Χρυσόστομο Μανωλαρά και στους Νίκο Χωλίδη και Νίκο Καπνόπουλο για τη συνεργασία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αγνό κόσμο του Ορφέα.

Μια απεριόριστη εκτίμηση στο Δήμαρχο Παγγαίου κ. Αναστασιάδη και στον Αντιδήμαρχο κ. Μποσμπότη αλλά και το νυν πρόεδρο της ΔΕΥΑ Παγγαίου κ. Καλλινικίδη για τα όσα έκαναν και θα κάνουν για τον αθλητισμό στο Δήμο Παγγαίου. 

Στα 100 χρόνια του Ορφέα ήθελα να ήμουν εκεί. Δεν ήθελε το… «παρεάκι». Στο τέλος άφησα τους πρωταγωνιστές ποδοσφαιριστές για τα όσα όμορφα μου έδωσαν όλα αυτά τα χρόνια. Τους ευχαριστώ πολύ.