‘Εφεραν Τόρο και Σάλπι αλλά κατάφεραν να διεξαχθεί το Περιφερειακό Πρωτάθλημα ΑΜ-Θ μέσα στην… αφάνεια και την αδιαφάνεια

Κορυφαίοι ποδοσφαιριστές του παρελθόντος, τεράστια ονόματα της Εθνικης και γενικά του Ελληνικου Ποδοσφαίρου, όπως ο Βασίλης Τοροσίδης και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, έδωσαν το παρών στην τελευταία ημέρα των αγώνων του Περιφερειακου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Υποδομών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Σχετικές φωτογραφίες ανέβασαν ορισμένες από τις ομάδες που συμμετείχαν, όπως εν προκειμένω η ΑΕ Διδυμοτείχου, που ως γνωστόν έφτασε μέχρι και τον τελικό του Πρωταθληματος Κ12. Ωστόσο, το παράδοξο είναι ότι τόσο σημαντικές παρουσίες, τόσο σημαντική διοργάνωση, τόσα πολλά παιδάκια, εντούτοις τίποτα δεν έχει επικοινωνηθεί από τους διοργανωτές.

Επί τρεις ημέρες υποτίθεται ότι αγωνίστηκαν σε γήπεδα της Καβάλας οι 20 καλύτερες ομάδες των αναπτυξιακών ηλικιών Κ12 και Κ14 όλης της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, συνολικά τέσσερις ομάδες από κάθε νομό. Βρέθηκε εκεί όλη η αφρόκρεμα και σωστά οι υπεύθυνοι έφεραν ως επίσημους καλεσμένους κορυφαίους ποδοσφαιριστές, που αποτελούν έμπνευση για τα μικρά παιδιά.

Όμως δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής καμία απολύτως ενημέρωση για όσα έχουν γίνει όλο αυτό το τριήμερο. Πουθενα δεν δημοσιευθηκαν τα αποτελέσματα, πουθενά δεν υπάρχουν ρεπορτάζ από τις απονομές, ακόμα και 15 ώρες μετά την λήξη της τριήμερης διάρκειας διοργάνωσης, δεν έχει υπάρξει έστω ένα δελτίο Τύπου που να ενημερώνει έστω ποιοι κέρδισαν.

Ευτυχώς βέβαια, έχει υπάρξει ένα ρεπορτάζ του ThrakiSportS με τα αποτελέσματα των τελικών και τις νίκες Δόξας Πετρούσας επί ΑΕΔ στα Κ12 και Δόξας Δράμας επί ΠΑΟΚ Κομοτηνής στα Κ14. Και φυσικά, αυτή η εικόνα που έχει γίνει viral με τις διπλές γραμμές στον τελικό του Πρωταθλήματος Κ14, που ήδη αναπαράγεται και από άλλα πανελλαδικά μέσα ενημέρωσης και αποδεικνύει περίτρανα ότι η (καλών αναμφισβήτητα προθέσεων) διοργάνωση μάλλον δεν έχει σταφθεί από σοβαρή οργάνωση…