ΕΠΣ Θράκης: Δυναμικό μπάσιμο στις μεταγραφές τα Αμάραντα με την απόκτηση του Πέτρου Βιόπουλου

O Πέτρος Βιόπουλος από την Αναγέννηση Παγουρίων είναι η πρώτη μεταγραφή της Δύναμης Αμαράντων, μετά την πρόσληψη του νέου προπονητή Γιώργου Μυστρίδη.

Ο 29χρονος (γεννημένος στις 9/7/1994) μεσοεπιθετικός ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις φημισμένες τότε ακαδημίες Γκουτσίδη-Ουζουνίδη στην Μεσσούνη, αγωνίστηκε με την Κέρκυρα στην Α’ Εθνική και ακολούθησαν οι Έβρος Σουφλίου (Γ’ Εθνική), Δόξα Προσκυνητών, FSV Ντούισμπουργκ, Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, ξανά οι Προσκυνητές (Γ’ Εθνική), ξανά ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου με τον οποίο κατέκτησε το νταμπλ, ο Πανθρακικός και η Αναγέννηση Παγουρίων.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Η Διοίκηση της Δύναμης Αμαράντων με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την ένταξη του Πέτρου Βιόπουλου στο δυναμικό της ομάδας μας.

Ο Πέτρος, ένας από τους διακριθέντες της περσινής αγωνιστικής περιόδου στην Α ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ, έρχεται να ενισχύσει την ομάδα μας με το ταλέντο και την εμπειρία του.

Η παρουσία του Πέτρου Βιόπουλου στο γήπεδο είναι συνώνυμη με την αγωνιστικότητα, την τεχνική αρτιότητα και το πάθος για το άθλημα. Είμαστε βέβαιοι ότι η συμβολή του θα είναι καθοριστική στην επίτευξη των στόχων μας για την ερχόμενη σεζόν.

Καλωσορίζουμε θερμά τον Πέτρο στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε μια επιτυχημένη και γεμάτη υγεία ποδοσφαιρική χρονιά».