Δίπλα στην μάχη της Αλεξανδρούπολης για την άνοδο στην Γ’ Εθνική και ο… «αντίπαλος» Βασίλης Παμπορίδης!

Δεν έχασε την ευκαιρία και στα Μάλγαρα βρέθηκε από το Κιλκίς όπου διαμένει χρόνια ο Εβριτης στην καταγωγή προπονητής του ΠΑΟΚ Κρηστώνης Βασίλης Παμπορίδης για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Αλεξανδρούπολης με την ΑΕ Ευόσμου.

Ο Παμπορίδης που όποτε μπορεί παρακολουθεί τους αγώνες ομάδων της Θράκης και κυρίως του Έβρου μετά το πέρας του νικηφόρου αγώνα της Αλεξανδρούπολης που την έφερε ξανά μετά από ένα χρόνο στην Γ’ Εθνική και πιθανόν αντίπαλο με την ομάδα της Κρηστώνης πήγε στα αποδυτήρια και χαιρέτησε γνωστούς του και τους έδωσε τα συγχαρητήρια του για την μεγάλη νίκη ανόδου.

Σε ερώτηση του Thrakisports εαν θα είναι αντίπαλος των ομάδων της Θράκης και της Αλεξανδρούπολης ξανά με την Κρηστώνη, απάντησε πως ακόμα είναι νωρίς, πρέπει να μιλήσει με την διοίκηση, λέγοντας ωστόσο πως η ομάδα του Κιλκίς ανεβαίνει χρόνο με το χρόνο όπως φαίνεται με την παρουσία της στην Γ’ Εθνική τα τελευταία δυο χρόνια.

Ο Παμπορίδης που είναι τελειόφοιτος ΤΕΦΑΑ, υπήρξε παλιότερα παίκτης, μετά διαιτητής της ΕΠΣ Κιλκίς που σφύριξε στην Α’ Εθνική μια επταετία και έγινε και διεθνής και μετέπειτα προπονητής σε Αλέξανδρο Κιλκίς, Νίκης Ευκαρπίας Κιλκίς και Κρηστώνη όταν σταμάτησε την διαιτησία. Ελκει την καταγωγή του από την Αλεξανδρούπολη, όπου έκανε μεγάλη καριέρα ως παίκτης του Εθνικού αλλά και ως διαιτητής και ο πατέρας του Χαράλαμπος γνωστός ως Καλαμποκας.