Δερμιτζάκης στη «Δίκη στο OPEN»: «Ο Αντρέ πρέπει να σταματήσει με ψηλά το κεφάλι και την κούπα»

Ο Παύλος Δερμιτζάκης φιλοξενήθηκε στη Δίκη στο OPEN και μίλησε για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον αρχηγό του Δικεφάλου, Αντελίνο Βιεϊρίνια για το αν θα πρέπει να σταματήσει ή να συνεχίσει και του χρόνου να προσφέρει τις αγωνιστικές του υπηρεσίες στην ομάδα.

Για τον Κωνσταντέλια: «Εγώ τον πιστεύω άσχετα αν είναι μικρός ηλικιακά. Θα έλεγα είναι ένα παιδί που δείχνει την ποιότητά του και την αξία του και είναι στο χέρι του, αλλά και στον ίδιο οργανισμό του ΠΑΟΚ να τον αναδείξει ακόμα περισσότερο. Εκτός από το Πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ έχει καταφέρει να βάλει πολλά παιδιά από την ακαδημία στην πρώτη ομάδα και μάλιστα αυτά να αποτελούν βασικοί συντελεστές κι αυτό θεωρώ ότι έχει μεγάλη υπεραξία».

Και κατέληξε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μόνο καλό θα κάνει για την πόλη και τη Βόρεια Ελλάδα μετά τον ΠΑΟΚ με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, να σηκώσει και το Κύπελλο ο Άρης. Και ο Ολυμπιακός έχει μία τεράστια πρόκληση μπροστά του με τον ευρωπαϊκό τελικό που αν τα καταφέρει θα είναι μεγάλη υπόθεση για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

«Ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει σελίδα με την οικογένεια Σαββίδη. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο και οργανόγραμμα. Είναι μια ομάδα που έχει έναν άξιο προπονητή που παίζει βασικό ρόλο στην πορεία της ομάδας κι αυτό φαίνονται από τα αποτελέσματα και τους τίτλους. Ο Λουτσέσκου περνάει γρήγορα στους παίκτες του το DNA του ΠΑΟΚ για να καταφέρει να πετύχει τους στόχους. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και θεωρώ ότι μπορεί άξια να παλεύει τίτλους και να πετυχαίνει μεγάλα πράγματα» είπε αρχικά. 

Για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια τόνισε: «Είχαμε συνεργαστεί μαζί το 2010 όταν ήμουν προπονητής στον ΠΑΟΚ και καταφέραμε να πάρουμε μια τεράστια πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσε. Μιλάμε για ένα παιδί της ομάδας που φαινόταν από εκείνα τα χρόνια την μεγάλη καριέρα που θα κάνει. Χαίρομαι γι΄ αυτά τα πολλά πράγματα που κατέκτησε στη ζωή του. Τα δίνει όλα στον ΠΑΟΚ και είναι κεφάλαιο για τον σύλλογο. Η επόμενη μέρα θα είναι σημαντική για τον ίδιο. 

Έχει καλές σχέσεις με πολύ κόσμο και από μια προηγμένη χώρα ποδοσφαιρικά και μπορεί να συνομιλήσει με τον μισό πλανήτη. Έχει καλή ατζέντα και μπορεί να προσφέρει σε κάθε πόστο στον ΠΑΟΚ αν δεν προτείνει βέβαια κάποιο ο ίδιος. Εγώ θα προτιμήσω να σταματήσει ο Αντρέ με ψηλά το κεφάλι κι έναν ακόμα τίτλο στην κατοχή του και να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο εξίσου σημαντικό στη ζωή του. Η μετάβαση αυτή ε