Ξαναφόρεσε το νούμερο 1 του Πόντου Θρυλορίου ο Χρήστος Κυνηγόπουλος!

Στο γήπεδο επέστρεψε μετά από αρκετούς μήνες και την μεγάλη περιπέτεια που πέρασε ο τερματοφύλακας του Πόντου Θρυλορίου Χρήστος Κυνηγόπουλος, σκορπίζοντας χαρά στους συμπαίκτες του αλλά και στους φίλους του και σύντομα αναμένεται η κάθοδός του στις υποχρεώσεις της ομάδας και στην προετοιμασία της για την νέα σεζόν.

Μάλιστα και η οικογένεια του Χρήστου με ανάρτησή της ευχαρίστησε εκτός της ομάδας του Πόντου Θρυλορίου και όλους όσους σταθηκαν δίπλα τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές τους.

Η ανακοίνωση του Πόντου Θρυλορίου: Πάτησε γήπεδο και πρωτοφόρεσε την επετειακή εμφάνιση με το Νο1 ο Χρήστος Κυνηγόπουλος. Μετά από 6 μήνες καθημερινής μάχης με τον ύπουλο εχθρό κατόρθωσε να τον κερδίσει καθώς το Ποντιακό DNA του δεν του επιτρέπει να παραδοθεί στις μεγάλες δυσκολίες..Χρήστο να είσαι δυνατός και η οικογένεια της ομάδος μας,οι συμπαίκτες σου,οι διοικούντες και οι φίλαθλοι σε αναμένουν πώς και πώς να σε δούνε ξανά να αγωνίζεσαι κάτω από τα δοκάρια…

Οι ευχαριστίες της οικογένειας Κυνηγόπουλου: Ευχαριστούμε το σωματείο του Ποντος Θρυλοριου, την ΕΠΣ Θράκης , το προσωπικό του ξενώνα “Σταύρος Νιάρχος”, το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό της Αιματολογικης κλινικης (υπό του Δντη κ.Κοτσιανιδη), της Στεφανιαίας Μονάδας, της Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης . Ένα “ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ” είναι πολύ λίγο, για αυτούς τους ΗΡΩΕΣ, που γνωρίσαμε κάτω από αυτές τις δυσκολες συνθήκες. Όπως και για όλους εσάς γνωστούς και αγνώστους, που μας στήριξαν σε αυτόν τον “πόλεμο” και που ευχομαστε κάποια μέρα να μπορέσουμε να ανταποδώσουμε την τόση αγάπη,που λάβαμε όλο αυτό το διάστημα! Είμαστε ΚΑΛΑ, συνεχίζουμε ταπεινά με Πίστη, Δύναμη, Προσευχή σε έναν αγώνα όπου δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι…η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!