Βάσκος: «Θέλουμε κοντά μας τον κόσμο του Πανθρακικού και στα εναπομείναντα παιχνίδια και να είναι έτοιμος για του χρόνου»!

Για την νίκη επί του Άρη Αβάτου όπου πέτυχε ένα γκολ και έφτασε τα 17 μίλησε ο πρώτος σκόρερ του Πανθρακικού με Χρήστος Βάσκος.

Ο έμπειρος Καστοριανός φορ, που είναι και μεταξύ των αρχηγών, έχει προσφέρει πολλά στους «πράσινους» τα τελευταία χρόνια και επεσήμανε: «Ήταν ένα ματς που θέλαμε τη νίκη. Καθαρά για αυτό ήρθαμε. Ουσιαστικά το πρωτάθλημα έχει κριθεί, αλλά θέλουμε να πάρουμε όλους τους αγώνες που απομένουν, για αυτό παίζουμε. Έχει η ομάδα μια ιστορία. Όλοι προσπαθούμε να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Να κλείσουμε καλά τη χρονιά και αυτό δείξαμε, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο θέλαμε τη νίκη και την πήραμε. Η ομάδα έχει κίνητρο τη νίκη πάντα, δεν έχει σημασία αν έχει κριθεί το πρωτάθλημα ή όχι».

Για να συνεχίσει ο Χρήστος Βάσκος: «Καλώς ή κακώς είμαστε καταδικασμένοι να νικάμε πάντα σε αυτή την ομάδα, να κυνηγάμε πάντα τη νίκη, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Είμαστε σε μια μεγάλη ομάδα και δε γίνεται να μην έχουμε κίνητρο όλοι μας και μέχρι το τέλος αυτό θα κάνουμε. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο, τον θέλουμε κοντά μας και στα εναπομείναντα παιχνίδια και να είναι έτοιμος για του χρόνου. Πιστεύω ότι θα είναι μια καλή χρονιά του χρόνου».