ΕΠΣ Έβρου: Αμφίρροπες οι ρεβάνς των δυο ημιτελικών σε Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα! Στο ακουστικό μέχρι τα μεσάνυχτα οι ομάδες για τους ορισμούς των διαιτητών…

Ημιτελικούς κυπέλλου εκτός από Ξάνθη και Ροδόπη έχουμε και στον Έβρο όπου οι ρεβανς των δυο ημιτελικών αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Συγκεκριμένα στην Ορεστιάδα, σε μια επανάληψη του περσινού τελικού ο Ορεστης υποδέχεται την κυπελλούχο και κατά 99% φετινή πρωταθλήτρια έχοντας το πλεονέκτημα ότι παίζει για δυο αποτελέσματα μετά την επικράτησή του εκτός εδρας με 1-2.

Στο Φώτης Κοσμάς ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θέλει να επιστρέψει σε τελικό μετά από 5 χρόνια όπου έκανε και το νταμπλ και για να το επιτύχει αυτό πρέπει να ανατρέψει το 0-1 της ήττας του στο Νεοχώρι το οποίο με την σειρά του θελει να επιστρέψει σε τελικό μετά το 2015 όταν επικράτησε της Άνθειας.

Μέχρι αργά το βράδυ οι ομάδες δεν ήξεραν τους διαιτητές που θα διευθύνουν τους δυο ημιτελικούς, με την ΕΠΣ Έβρου, με τα γραφεία της Ένωσης να είναι κλειστά από την Τρίτη 19/3 μέχρι της 25/3 λόγω προγραμματισμένης άδειας της υπαλλήλου!