Pre League: Με εντός έδρας ήττα από τον ΑΟ Αιγιαλέων ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδο για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τώρα… πλέι άουτ

Έπεσε η αυλαία της κανονικής διάρκειας της Pre League για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με την εντός έδρας ήττα με 3-1 σετ από τον ΑΟ Αιγιαλέων.

Τώρα ο Εθνικός καλείται να διεκδικήσει την παραμονή του στην κατηγορία στα πλέι άουτ, με το πρώτο παιχνίδι απέναντι στον Ήφαιστο Φλώρινας να πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου.

Στο πρώτο και το τρίτο σετ ο Εθνικός τα έχασε με το ίδιο σκορ 25-21 εκμεταλλευόμενοι τα λάθη των παικτών του Ανδραβίζου. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν ενδιάμεσα να ισοφαρίσουν σε 1-1 με 26-24 έχοντας πολύ αποτελεσματικότητα στο καλό του μπλόκ.

Στο 4ο σετ που ήταν και το καθοριστικό για την έκβαση του παιχνιδιού όπου κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Στη διάρκεια του υπήρξαν αρκετές διακυμάνσεις στο σκορ, αλλά τα λιγότερα λάθη και οι αποτελεσματικότερες κόντρα επιθέσεις ήταν αυτές που έδωσαν τη νίκη στους φιλοξενούμενους.

Τα σετ: 1-3 (21-25, 26-24, 21-25, 24-26).

Διαιτητές: Ιωαννίδης, Κυριακίδης, Παρατηρητής: Κωστόπουλος

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιώργος Ανδραβίζος): Παπάζογλου, Κεσκίνης, Δημητριάδης, Καβαρατζής, Στοϊλούδης, Κυριακίδης, Γκοτσίδης (λ), Βαφειάδης, Μπουφίδης, Ποιμενίδης (λ).

ΑΟ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ (Παναγιώτης Παπαδόπουλος): Λιβαθινός, Γεωργάτος, Μούρτζης, Δασκαλόπουλος, Βασιλάκος, Γκιμαράες, Σοάρες (λ), Πατρινός, Πομώνης, Χασάπης.