Γ’ Εθνική: Εντυπωσίασε η next generation του ελλιπή Άρη Πετεινού στην ισοπαλία με την Αγία Μαρίνα (+photos)

Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα παρόλο που κατέβηκε με πολλές απουσίες και με πολλά αμούστακα παιδιά στην εντεκάδα από την ακαδημία του έκανε ο Αρης Πετεινού στο γήπεδο του Διαβατού όπου αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας και μάλιστα θα μπορούσε στο φινάλε να κερδίσει και τον αγώνα.

Οι δυο ομάδες χωρίς άγχος και με πολλά νέα παιδιά στην σύνθεσή τους αφού έχουν υποβιβαστεί προσπαθήσαν για την νίκη με τους δυο προπονητές να παίζουν ανοιχτά και χωρίς σκοπιμότητα. Ωστόσο το πρωτο μέρος ήταν μέτριο με ελαχιστες φάσεις πλην του δοκαριού που είχαν στο 11′ με τον Θεολόγου όταν από φαουλ από κοντά και αφύλακτος δεν πλάσαρε σωστά σε κενό τερμα.

Στο β μέρος είχαμε περισσότερες φάσεις με τους Ημαθιώτες με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τριανταφυλλίδη στο 56’ να κάνουν το 1-0 για να ισοφαρίσουν με τον ίδιο τρόπο οι φιλοξενούμενοι λίγα λεπτά αργότερα στο 62′ με τον Παυλίδη. Ο Μέγας Αλέξανδρος πίεσε είχε δοκάρι με τον Τότσκα στο 75′ και δύο χαμένα τετ-α-τετ με τους Καραγιάννη και Τριανταφυλλίδη στην συνέχεια με τον Πετεινό προς το τέλος να παίρνει τον έλεγχο του ματς. Οι Ξανθιώτες απείλησαν στο 82′ με τον Αβραμίδη και έχασαν μια τρομερή ευκαιρία με τον Τυριάκη που από θέση τετ α τετ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Βάντση.

Τους 19 βαθμούς εφτασε ο Αρης Πετεινού που φέτος δεν χανει από τις ομάδες της Ημαθίας εχοντας αλλες τρεις νίκες ενω την επόμενη αγωνιστική φιλοξενεί τον Απόλλωνα Παραλιμνιου που καιγεται για το τρίποντο. Ουραγος έμεινε στους 14 βαθμούς ο Μεγας Αλέξανδρος και την επόμενη αγωνιστική θα έχει δύσκολη έξοδο στην Χρυσούπολη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρυσέλης με βοηθούς τους Τσιρωνα και Χρυσαΐδη, όλοι τους από ΕΠΣ Χαλκιδικής.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ (Παναγιωτίδης): Βάντσης, Αναστασιάδης, Καραγιάννης, Γαλόπουλος, Ράδης, Τσολάκης (40′ Τότσκα), Τριανταφυλλίδης, Μουστάκας (55′ Σιδηρόπουλος Γ.), Λέκα, Αντωνίου (55′ Κατσέλης), Θεολόγου.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ (Νεοφυτίδης): Κοτσάκης, Ασλανίδης, Τυριάκης, Παυλίδης, Κερεμιτσης (65′ Ρίζος), Στριγκώνης, Ισμέτογλου (65′ Ρίζος), Γιαννακός, Νικολαΐδης (46′ Αβραμίδης), Σιδηρόπουλος, Τσαγαλάς