Πόντος Θρυλορίου: «Η επιτροπή διαιτησίας παριστάνει τους Κινέζους, εάν συνεχιστεί η αποχή ορισμοί με παλιούς διαιτητές ή φιλάθλους»!

Με τον Ορφέα Στρύμης θα αγωνιστεί για την 19η αγωνιστική ο Πόντος Θρυλορίου με τον αγώνα να γίνεται στον… Μίσχο με τυπικά γηπεδούχο τον Ορφέα και τριάδα διαιτητών αυτή την φορά από την ΕΠΣ Ξάνθης, όσο συνεχίζεται η αποχή των διαιτητών της Ροδόπης από τους αγώνες του Πόντου.

Με ανακοίνωση του ο Πόντος ζητα την εφαρμογή της προκήρυξης και εφόσον συνεχιστεί η αποχή των διαιτητών της Ροδόπης να οριστούν οι παλαίμαχοι διαιτητές ή φίλαθλοι αποδεκτοί και απο τις δυο ομάδες. Μια αλήθεια πρωτότυπη πρόταση και άγνωστο ότι κάτι τέτοιο περιλαμβάνεται στην προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση του Πόντου Θρυλορίου:

«Είχαμε τονίσει από την πρώτη στιγμή ότι η αόριστη απόφαση μερίδας διαιτητών να επιβάλει αποχή από τα παιχνίδια της ομάδος μας είναι παράνομη και παράτυπη. Ζητήσαμε εγγράφως εδώ και 2 μήνες την απόφαση της επιτροπής διαιτησίας με τις υπογραφές των διαιτητών αλλά παριστάνουν τους Κινέζους. Η υπομονή μας τελείωσε.

Η προκήρυξη του πρωταθλήματος που είναι το ευαγγέλιο του πρωταθλήματος πάνω στην οποία στηρίζεται και νομιμοποιειται κάθε ενέργεια και απόφαση ρητά αναφέρει όπως διαβάζεται ότι εάν υπάρξει μερική ή ολική αποχή διαιτητών από αγώνες τότε η επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΠΣ Θράκης έχει υποχρέωση να αναλάβει δράση και να ορίσει είτε παλιούς διαιτητές που δεν είναι εν ενεργεία, είτε φιλάθλους που θα προτείνουν οι συμβαλλόμενα ομάδος.

Καλούμε λοιπόν την διοίκηση της ΕΠΣ Θράκης καθώς αύριο θα αποστείλουμε το σχετικό μας αίτημα να ορίζει στα επόμενα παιχνίδια παλαιούς διαιτητές έμπειρους και χωρίς μισαλλοδοξία… Καλούμε την διοίκηση της ΕΠΣ Θράκης να εφαρμόσει την νομιμότητα».