«Πάνθηρας» και τη νέα χρονιά ο πρώην του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Γιάννης Χαριτωνίδης

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Πανιωνίου ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Γιάννη Χαριτωνίδη.

Μία άκρως πετυχημένη σεζόν οδεύει προς στο τέλος για την ομάδα βόλεϊ γυναικών του Πανιωνίου. Οι «κυανέρυθρες» κατέκτησαν την άνοδο στην Volley League και απέχουν δύο αγωνιστικές από το να κλείσουν αήττητες το πρωτάθλημα.

Στην ομάδα της Νέας Σμύρνης σκέφτονται ήδη την επόμενη χρονιά και γι’ αυτό προχώρησαν στην ανανέωση της συνεργασίας με τον πρώην πασαδόρο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και νυν κόουτς Γιάννη Χαριτωνίδη.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος βόλεϊ γυναικών του Πανιωνίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Χαριτωνίδη.

Μετά την άκρως πετυχημένη φετινή χρονιά, ο προπονητής του Ιστορικού παραμένει στην τεχνική ηγεσία και ήδη έχει ξεκινήσει το σχεδιασμό, ενόψει της νέας σεζόν που θα βρει την ομάδα μας στη Volley League».

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ο κόουτς Χαριτωνίδης δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την έως τώρα συνεργασία με την ομάδα. Η διοίκηση είναι κοντά μας σε ό,τι κι αν χρειαστούμε. Από εκεί και πέρα είναι διαφορετικό το πρωτάθλημα της Pre League σε σχέση με εκείνο της Volley League και οι απαιτήσεις είναι εξίσου διαφορετικές. Οπότε συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας».