«Επίθεση» του προπονητή της Καβάλας σε Μαραντά: «Άλλα είπε σε εμάς και άλλα δημόσια, μίλησε κάτω υπό πίεση και αβεβαιότητα, ο Πανθρακικός είναι 17 πόντους κάτω με μεγαλύτερο μπάτζετ»

Η Καβάλα πήρε μια σπουδαία επεισοδιακή νίκη γοήτρου στην Κομοτηνή επί του Πανθρακικού και περιμένει στις επόμενες αγωνιστικές να σφραγίσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα και την επιστροφή της μετά από μια διετία στην δεύτερη εθνική κατηγορία.

Ο τεχνικός της Καβάλας Τιμόθεος Καβακάς μίλησε στο liganews για το νικηφόρο ντέρμπι κόντρα στον Πανθρακικό με 0-1 στην Κομοτηνή, τονίζοντας: «Ηταν ένα παιχνίδι πάρα πολύ ενδιαφέρον. Θεωρώ ότι ήταν το καλύτερο ματς της χρονιάς, με ένταση, πάθος, αγωνιστικότητα ανάμεσα σε δύο ομάδες που έθεσαν εξ αρχής στόχο τον πρωταθλητισμό. Εμείς είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, ο Πανθρακικός δεν έκανε σουτ στον τερματοφύλακά μας. Εμείς κάναμε επίθεση και ο Πανθρακικός άμυνα»,

Στη συνέχεια για τις δηλώσεις του προπονητή του Πανθρακικού, Γιώργου Μαραντά για τη διαιτησία, ανέφερε: «Να σημειώσω αρχικά όταν εκτιμώ τον Μαραντά, ο οποίος είναι πολύ καλός προπονητής αλλά διαφωνώ κάθετα με τις δηλώσεις του για τη διαιτησία. Σε εμάς ανέφερε ότι ήταν κακή η ομάδα του στον αγώνα και δημόσια δήλωσε ότι τον αδίκησε ο διαιτητής. Εκτιμώ ότι οι δηλώσεις του έγιναν κάτω από πίεση, αβεβαιότητα για τη θέση του, όμως έτσι δημιουργούνται εντυπώσεις. Υπάρχει βίντεο του αγώνα που μπορεί ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά του. Από τις δύο αποβολές που έπρεπε να δεχθεί ο Πανθρακικός, αποβλήθηκε μόνο ο Σίλβα, ενώ και ο Λαρέα έπρεπε να δει την κόκκινη κάρτα. Το πέναλτι που μας δόθηκε για παράβαση πάνω στον Μέτσε ήταν καταφανέστατο. Εγώ από την πλευρά μου θέλω να υπερασπιστώ τους παίκτες μου, που κάνουν μεγάλη προσπάθεια και δεν αξίζει να τους την μειώνουν. Ολοι μας, παίκτες, τεχνικό τιμ, διοίκηση και κόσμος κάνουν μεγάλο αγώνα όλη τη χρονιά. Γι αυτό και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη στην Κομοτηνή, ήταν μια νίκη που μας οδηγεί σε μεγάλο βαθμό προς την κατάκτηση του τίτλου. Ολη τη χρονιά έδειξαν μια αξιοζήλευτη σταθερότητα. Μια ομάδα που πετύχαινε 4-5 γκολ σε κάθε ματς. Δεν γίνεται να την αμφισβητούν.

Ευχομαι καλή συνέχεια στον Πανθρακικό, που επειδή βρίσκεται 17 πόντους πίσω μας δεν του φταίμε εμείς. Ισως κιόλας να έχει πιο ακριβό μπάτζετ και από εμάς. Εμείς συνεχίζουμε την δουλειά, να πετύχουμε τον στόχο μας και να πανηγυρίσουμε την άνοδο στο τέλος. Επίσης, θέλω να σταθώ στην ομαδική προσπάθεια που έγινε φέτος στην Καβάλα, στις καλές συνθήκες, στο καλό κλίμα που έπαιξαν ρόλο στην αξιοζήλευτη πορεία μας. Καλό θα ήταν οι ειδήμονες που μας κριτικάρουν, να παρακολουθήσουν τα περισσότερα παιχνίδια μας και να δουν αν κερδίσαμε δίκαια τα ματς. Εμείς φέτος είχαμε δύο κακές εμφανίσεις, εκ των οποίων η μία ήταν στην ήττα από την Αγία Μαρίνα».

Κλείνοντας, ο έμπειρος προπονητής έκανε αναφορά στον κόσμο της Καβάλας, τονίζοντας: «Να δώσω και συγχαρητήρια στον κόσμο, που ήταν δίπλα μας στην Κομοτηνή. Υπήρχε μια συσπείρωση και ήρθε πιο κοντά στην ομάδα. Περιμένουμε ακόμη περισσότερο κόσμο στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας».