Μπαράζ ανόδου: Έκανε το 4/4 με 60 (!!) πόντους διαφορά κόντρα στην ΚουΠα Κιλκίς και μένει δύο ματς μακριά από το «όνειρο» ο ΓΑΣ Κομοτηνή! Η νέα βαθμολογία

Σε ένα εύκολο απόγευμα η ομάδα του ΓΑΣ έδειξε τα δόντια της και αναπτύσσοντας υψηλές ταχύτητες στην επίθεση και κρατώντας την άμυνά της σαν απόρθητο φρούριο ισοπέδωσε με 82-23 την Κούπα Κιλκίς.

Στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Λυκείου Κομοτηνής μπροστά σε περίπου 120 φιλάθλους που παρακολούθησαν την αναμέτρηση, οι γυναίκες του ΓΑΣ δεν συνάντησαν καμία αντίσταση από την αντίστοιχη ομάδα της ΚούΠα Κιλκίς κάνοντας το 4/4 στο δρόμο για την άνοδο.

Οι παίκτριες του Φώτη Ζάντζα έδειξαν από την αρχή τις προθέσεις τους και προηγήθηκαν στο τέλος της πρώτης περιόδου με 18-6. Στη δεύτερη περίοδο η Τσούχλη πήρε ρόλο μαέστρου, Σαράντη και Ιωάννου ακολούθησαν το ρυθμό και οι παίκτριες του ΓΑΣ κυριάρχησαν στο ζωγραφιστό με αποτέλεσμα το σκορ να φτάσει σε σχεδόν τριπλάσια διαφορά, στο 37-13, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε καθόλου. Οι παίκτριες του ΓΑΣ ανέβασαν περισσότερο τον πήχη, Γιαννάκου, Παπαστάμου και Ιωαννίδου έκοβαν και έραβαν ανεβάζοντας κι άλλο τον δείκτη του σκορ με τη διαφορά να «σκαρφαλώνει» ακόμη περισσότερο στους 50 πόντους και τον πίνακα στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου να δείχνει 65-15, υπέρ του ΓΑΣ Κομοτηνή.

Το 4ο δεκάλεπτο ήταν τυπικού χαρακτήρα, ο Φώτης Ζάντζας χρησιμοποίησε όλες τις παίκτριές του στο ροτέισον που εφάρμοσε και όλα κύλησαν ομαλά με τις παίκτριες του να φεύγουν νικήτριες με το τελικό σκορ να είναι 82-23. Η νίκη αυτή φέρνει την ομάδα των γυναικών του ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ένα βήμα πιο κοντά στην άνοδο και δίνοντάς τους ένα επιπλέον κίνητρο για τη συνέχεια των αγώνων μπαράζ.

Διαιτητές : Τσαρδούλιας -Τσαπόγα

Δεκάλεπτα : 18-6, 37-13, 65-15, 82-23

ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Ζάντζας) : Μουτζίκη 4, Βασιλείου 6, Σαράντη 17, Γιαννάκου 10(1), Παπαστάμου 9(1), Χόνδρου 6, Γραμμενίδου 6 (1), Τσούχλη 5, Ιωάννου 12, Γιαννουλάκη, Ιωαννίδου 9(1), Γαβριηλίδου.

ΚΟΥΠΑ ΚΙΛΚΙΣ (Κολιαδήμος) : Μιλεούνυ 3, Φωτιάδου, Ορφανίδου, Αποστολίδου, Κολιαδήμα 2, Τσαγκάρη 4, Τσαρίδου 6, Διαμαντοπούλου 4, Αλέρου Άννυ 4, Κοκκινίδου, Αλέρου Ελπίδα.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΣΕ 4 ΑΓΩΝΕΣ)
1. ΓΑΣ Κομοτηνή 8 (4-0)
2. Ολυμπιακός Βόλου 7 (3-1)
3. Ηρακλής Κοζάνης 5 (1-3)
4. ΚούΠα Κιλκίς 4 (0-4)