Pre League: «Καθαρή» ήττα στο Κατσάνειο από τον Ηρακλή για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης πριν το φινάλε με το Αίγιο

Στην προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης δεν τα κατάφερε και ηττηθηκε με 3-0 από τον Ηρακλή στο Κατσάνειο της Θεσσαλονίκης και θέλει ένα βαθμό την τελευταία αγωνιστική με τον αδιάφορο Αιγιαλείων για να αποφύγει την τελευταία θέση.

Ο Ηρακλής ήθελε την νίκη για να σφραγίσει μαθηματικά την θέση του στην πεντάδα και την συμμετοχή του στα πλέι οφ ανόδου και μπήκε δυνατά στον αγώνα κατακτώντας με 25-15 το πρώτο σετ. Οι Εβρίτες προέβαλλαν αντίσταση στο δεύτερο σετ με τον Ηρακλή ωστόσο δύσκολα να επικρατεί με 25-22. Με το σκορ εις βαρος του ο Εθνικός προσπάθησε αλλα ηττήθηκε με 25-19 και στο τρίτο σετ και επιστρεφει Αλεξανδρούπολη χωρίς πόντο.

Θα παλέψει για την παραμονή μέσω των πλέι άουτ ο Εθνικός που έμεινε στους 8 πόντους προτελευταίος έχοντας 3 παραπάνω βαθμούς από τον Πανερυθραικό που θέλει μόνο νίκη στον αγώνα με τον Ηρακλή που έχει 25 βαθμούς και κυνηγά στην τέταρτη θέση τον Αρη που έχει 27.

Διαιτητές: Μαυρίδης Γ., Παπαδόπουλος Αρ., Παρατηρητής: Καραμπαλάσης.

Τα σετ: 3-0 (25-15, 25-22, 25-19)

ΗΡΑΚΛΗΣ (Τσότρας): Εφραιμίδης Δ., Σταθέλος, Ηλίας, Φρίσεν, Χήρας, Τζάκμαν / Εφραιμίδης Ν. (λ), Τσιράκης (λ), Σιώης, Φραγκουλίδης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Ανδραβίζος): Καβαρατζής, Παπάζογλου, Κεσκίνης, Κυριακίδης, Μπουφίδης, Κυριακίδης / Γκοτσίδης (λ), Βαφειάδης.