Super League 2: Τέλος ο Αμανατίδης από τον Ηρακλή! Διλμπέρης, Παπαδόπουλος και Τσιώλης τα φαβορί

Ο Ηρακλής δεν κατάφερε να πάρει ένα από τα πέντε εισιτήρια που οδηγούν στα πλέι οφ του Α’ ομίλου της Super League 2 και θα παλέψει στα πλέι άουτ  για την παραμονή του στην κατηγορία.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η ομάδα της Θεσσαλονίκης προχώρησε σε αλλαγή προπονητή, με τον Περικλή Αμανατίδη να μην συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Ο 53χρονος τεχνικός ανέλαβε τα ηνία του Ηρακλή στα τέλη Νοεμβρίου και σε 13 παιχνίδια είχε απολογισμό, τέσσερις νίκες, έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Πέρα από την περίπτωση της επιστροφής των Σάκη Τσιώλη και Σούλη Παπαδόπουλου στην ΠΑΕ Ηρακλής εξετάζουν και μία λύση για τον πάγκο της ομάδας, η οποία μπορεί να προσφέρει ξεχωριστή δυναμική και ανατροπή δεδομένων στον τομέα της ψυχολογίας.

Πρόκειται για την περίπτωση του Παναγιώτη Διλμπέρη, που αυτή την στιγμή είναι προπονητής στην υποβιβασμένη Ερμιονίδα στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής (παρελθόν ως προπονητής σε Ηρακλή Λάρισας, Καβάλα, Αγροτικό Αστέρα, Πανσερραϊκό, Απόλλωνα Καλαμαριάς) με τον δεδηλωμένα Ηρακλειδέα τεχνικό να διατηρεί πάμπολλα ερείσματα στην “κυανόλευκη” κοινωνία, να διαθέτει μόνο συμπάθειες και να θεωρείται ότι μπορεί να μεταβάλλει άρδην την κατάσταση στον ψυχολογικό τομέα, γνωρίζοντας άριστα το τι σημαίνει Ηρακλής.