Νέο χρυσό για την Νικολέτα Μπάρμπα και ασημένιο για τον Νιαζί Ιμπίς στο Πανελλήνιο Πάλης Ανδρών – Γυναικών

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών ολοκληρώθηκε την Κυριακή (3/3) με τεράστια επιτυχία και εκατοντάδες κόσμου να παρακολουθεί τους αγώνες στο Α΄ Δημοτικό Στάδιο Αργυρούπολης.

Την πρώτη μέρα πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες της ελληνορωμαϊκής πάλης και χθες Κυριακή η αυλαία έκλεισε με τους αγώνες για την ελευθέρα και τις γυναίκες την Κυριακή, οπότε και είχαμε τις πιο σημαντικές θρακιώτικες επιτυχίες.

Η Κομοτηναία πρωταθλήτρια Νικολέτα Μπάρμπα του ΑΣ Δημοκρίτειο κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία 62 κιλών γυναικών. Δευτερη η Σοφία Σταμάτη τω Δωδεκα Αποστολων και στην τριτη θεση η Αναστασια Χαφουσίδου του Πολυνίκη Ταύρου.

Ο Νιαζί Ιμπίς, αθλητής επίσης του ΑΣ Δημοκρίτειο Κομοτηνής, κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στα 125 κιλά των ανδρών, χάνοντας μονο απο τον Αζαματ Κοζονοβ του συλλογου Αρκων.

Υπενθυμίζεται ότι μια ημέρα πριν στην ελληνορωμαϊκή ο Νίκος Ιωσηφίδης της Ολυμπιακής Φλόγας Ξάνθης αγωνίστηκε στον τελικό των 77 κιλών και κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο, χάνοντας το χρυσό από τον Γιώργο Πρεβολαράκη του Ηρακλή Περιστερίου.