Γ’ Εθνική: Τέλος το αήττητο το 2024 και στην Θεσσαλονίκη για τον μισό και με το μυαλό στον Πετεινό Άβατο κόντρα στην Ευκαρπία

Την ήττα μετά από 8 διαδοχικές νίκες που τον ανεβασαν μέχρι και την τετράδα γνώρισε σχεδόν αμαχητί με 3-0 ο ελλιπής Άρης Αβάτου κόντρα στην αποφασισμένη Νίκη Ευκαρπίας γνωρίζοντας και την πρωτη του ήττα στην Θεσσαλονίκη σε 4 ματς.

Πολύ νωρίς στο 5′ ο Γουνόπουλος έκανε το 1-0 με τον Άρη στο 28′ να έχει δοκάρι με τον Μαραγκό, Ωστοσο λίγο αργότερα στο 31′ ο Ιβανίδης έκανε το 2-0 και καθαρισε το ματς. Στο β’ μερος ο Αρης προσπάθησε να μειώσει το σκορ και του ακυρώθηκε ένα τέρμα με τον Κοτόπουλο που ακύρωσε ο Κιλκισιώτης Ασβεστόπουλος. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 84′ ο σκόρερ της Νίκης Μιχάλης Μποζίδης που έφτασε τα 9 στο πρωτάθλημα.

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησαν παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο όπως ο τερματοφύλακας Σοφούλης, και νεαροί Σαντοριναίος, Θεοδωρόπουλος, Μπαμπαλής, Καραμανίδης, Καρυπίδης και Μαραγκός με τον Μπεδρελή να μην έχει στο ματς τους Κουτσούμπα, Νταφόπουλο, Βασιλάκη, Χασανογλου, Αναγνωστοπουλο και Βαφειάδη συν τον τραυματία Ψεμματά.

Ο Αρης έμεινε στους 42 βαθμούς και σχετικά άνετος για την παραμονή αντιμετωπίζοντας την επόμενη αγωνιστική στην έδρα του την Χανιώτη, ωστόσο έχει το μυαλό στον ημιτελικό της Τετάρτης με τον Πετεινό. Από την άλληνη Ευκαρπία έφτασε τους 35 βαθμούς εαν υπολογίσουμε και το τρίποντο με το Αγγελοχώρι την επόμενη εβδομάδα με την ομάδα τοθ Καμπουρίδη να μάχεται με το Παραλίμνιο, την Δόξα Δραμας και την Βέροια για την παραμονή.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ασβεστόπουλος με βοηθούς τους Κονισπολιάτη και Μαυρίδης όλοι τους από την ΕΠΣ Κιλκίς.

ΝΙΚΗ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ (Καμπουρίδης): Καραπατσιάς, Βουτυράς, Δεληζάνος, Καραγιαννίδης, Μουτζούρης, Γουνόπουλος, Ιβανίδης, Κώστας, Πανυτσίδης, Ιγνατίου, Μάρτος. Έπαιξαν και οι Μποζίδης, Ιωαννίδης, Ράνδζης, Σίκος και Δημητρίου.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Μπεδρελής): Σοφούλης, Λεωντσάκος, Τενεκές (46′ Σαντοριναίος), Θεοδωρόπουλος (74′ Μπαμπαλής), Γκιορτζίνης (57′ Φούντας), Καραμανίδης (66′ Τσάπαρης), Παπαχρήστου, Καρυπίδης, Κοντογιαννίδης (57′ Κοτόπουλος), Θεολόγου, Μαραγκός.