Super League: Διπλό ανατροπής του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο με Πασχαλάκη να κατεβάζει ρολά στις καθυστερήσεις

Ο Ολυμπιακός είχε δύσκολο έργο στο Αγρίνιο, όμως κατάφερε να βγει νικητής. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 2-1 του Παναιτωλικού για την 25η αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League, κάνοντας την ανατροπή.

Ο Μεντιλίμπαρ προχώρησε σε rotation, ωστόσο έφυγε νικηφόρος. Ο Φρεντερίκο Ντουάρτε άνοιξε το σκορ στο 33′ για τους Αγρινιώτες. Ο Τορεχόν με αυτογκόλ μετά την προσπάθεια του Μαρτίνς έφερε την ισοφάριση στο 72′, με τον Ελ Κααμπί στο 79′ να δίνει το τρίποντο στον Ολυμπιακό.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε το 5×5 στον ερυθρόλευκο πάγκο, ενώ στη βαθμολογία ο Ολυμπιακός έχει συγκεντρώσει 53 πόντους. Στην 12η θέση με 19 βαθμούς παρέμειναν οι Αγρινιώτες.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τσάβες, Οικονόμου, Μαλής, Ταμπίτζε (67′ Στάγιτς), Μαυρίας, Χατζηθεοδωρίδης (70′ Τορεχόν), Πέρες, Ντουάρτε, Μπουζούκης (61′ Τσιγγάρας), Καρέλης (67′ Πέδρο), Ντίαζ (61′ Σενγκέλια).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Κίνι, Βέζο (90′ Ντόη), Ρέτσος, Ορτέγκα, Ιμπόρα (59′ Έσε), Τσικίνιο, Ποντένσε, Καμπράλ (59′ Μαρτίνς – 83′ Αλεξανδρόπουλος), Μασούρας (59′ Γιόβετιτς), Ελ Κααμπί.