Κύπελλο Ελλάδος: Οι προβλέψεις του Νίκου Αλαβάντα για τη ρεβάνς ΠΑΟ-ΠΑΟΚ και το δίλημμα του Λουτσέσκου

Στο Metropolis και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Αλεξανδρουπολίτης βετεράνος ποδοσφαιριστής του Δικέφαλου του Βορρά, Νίκος Αλαβάντας, κάνοντας τις δικές του προβλέψεις για τη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, στη Λεωφόρο.

Παράλληλα, απάντησε στο δίλημμα «Μιχαηλίδης ή Κουλιεράκης», ενώ σχολίασε και το θέατρο του Μπακασέτα.

Αρχικά, απαντώντας στο δίλλημα του Λουτσέσκου, «Κουλιεράκης ή Μηχαηλίδης», ο ίδιος διάλεξε Κουλιεράκη, εξηγώντας πως: «Για μένα πρέπει να παίξει ο Κουλιεράκης, έχει κάνει πολλά περισσότερα παιχνίδια, έχει δείξει δείγματα πως είναι πιο δυνατός στα ντέρμπι. Το να βάλει τον Μιχαηλίδη είναι ρίσκο, δεν είναι ετοιμοπόλεμος όσο ο Κουλιεράκης. 

Παράλληλα, αναφερόμενος στον Κουλιεράκη, θυμήθηκε και το θέατρο του Μπακασέτα στον πρώτο αγώνα: «Τώρα τελευταία γίνονται πολλές τέτοιες φάσεις, όπως αυτή του Μπακασέτα. Ο Τζαβέλλας είδα έκανε ένα ποστάρισμα και τον υποστήριξε. Είναι δυνατόν να είναι αυτοί οι αρχηγοί της Εθνικής και να δίνουν τέτοια παραδείγματα στα νέα παιδιά; Ήταν καθαρά θέατρο. Εάν δεν έπεφτε ο Μπακασέτας, θα έπαιρναν και οι δύο από μια κίτρινη κάρτα. Όπου υπάρχει φασαρία, τρέχει πρώτος ο Τζαβέλλας. Είναι δυνατόν να λέγονται και να γράφονται τέτοια πράγματα. Δεν νομίζω να το είπε ειρωνικά, οι δύο τους  έχουν δημιουργήσει τέτοια θέατρα πολλές φορές».

Για το θέατρο του Κουλιέρακη, σε δύο φάσεις κόντρα στην ΑΕΚ, σχολίασε: «Θα του έλεγα να μην το ξανακάνει, αν ήμουν αρχηγός της ομάδας. Έτσι ξεσηκώνεις την ομάδα, δημιουργείς προβλήματα και μετά έχουμε και επεισόδια μέσα στα γήπεδα».

Τέλος, για τη σημερινή ρεβάνς προέβλεψε πως: « Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει. Σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά έχει δείξει ότι στα εκτός έδρας παιχνίδια είναι πολύ πιο επικίνδυνος. Θα τα δώσει όλα για όλα και έχει πολλές πιθανότητες να περάσει το παιχνίδι».