Πανελλήνιο Κλειστού Στίβου: Χρυσός και με ατομικό ρεκόρ στα Κ16 των 60 μέτρων ο Βασίλης Τερζίδης του Πολυνίκη Ορεστιάδας

Πανελληνιονίκης στην κούρσα της μιας ανάσας, τα 60 μέτρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων για αθλητές κάτω των 16 ετών, που διεξήχθη παράλληλα με το Πανελλήνιο Ανδρών-Γυναικών στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το περασμένο Σαββατοκύριακο αναδείχθηκε ο Βασίλης Τερζίδης του Πολυνίκη Ορεστιάδας.

Ο νερός πολυαθλητής (καθώς διακρίνεται όχι μόνο στα σπριντ αλλά και στα άλματα) τερμάτισε σε χρόνο 7.20 που συνιστά συντριβή του ατομικό του ρεκόρ κατα 11 ολόκληρα εκατοστά του δευτερολέπτου, εντυπωσιακή βελτίωση για την λεγόμενη κουρσα της ανασας (ειχε 7.31 απο τη φετινη σεζον).

Σημείωσε έτσι τον ταχυτερο χρονο της ηλικιακής του κατηγορίας και κατα συνεπεια κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Το ασημένιο πήρε ο Χρηστος Μπάτρας του Ερμή Ιλίου με 7.25 και το χάλκινο ο Θεόδωρος Καπελιώτης της Αναγέννησης Πύργου με 7.31. Και οι τρεις σημείωσαν ατομικά ρεκόρ.

Μετά την απονομή τoυ χρυσού μεταλλίου ο Βασιλης Τερζιδης ειχε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με ενα ίνδαλμα για τον πιο πολυ κοσμο του στίβου, των ολυμπιονίκη του Σίδνεϊ και νυν αντιπρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Κώστα Κεντέρη.