ΕΠΣ Έβρου: «Πετάει» με τον… «Ρομπέρτο Κάρλος» ως παίκτη – προπονητή η Θράκη Φερών!

Καταπληκτική πορεία κάνει μέσα στο 2024 η Θράκη Φερών από τότε που ανέλαβε ο Σταύρος Μαυρομάτης σε διπλό ρόλο παίκτη προπονητή με την ομάδα από εκεί που πάλευε για την σωτηρία να παλεύει για την πρώτη πεντάδα.

Μπορεί αυτή την αγωνιστική να γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα στο νέο του ρόλο από την πιθανή και πρωταθλήτρια και αήττητη Αλεξανδρούπολη (έχει και 2 ήττες στο κύπελλο από την πρώην ομάδα του που προπονεί ο φίλος του Γιάννης Δορουγιδένης) με 1-2, αλλά από τότε που ανέλαβε στην θέση του Γιώργου Δίγκα έχει άλλες τρεις νίκες με Έβρο Σουφλίου, Νεοχώρι και Νίκη Απαλού έχοντας ο βοηθό στον πάγκο τον Κελεμίδη. Μάλιστα μετά την φυγή του Νότη και πριν την ανάθεση στον Δίγκα είχε ακόμα δυο νίκες, έχοντας απολογισμό 15 βαθμών από τους 16 που έχει τώρα η Θράκη.

Ο 34χρονος πολύπειρος πλάγιος αμυντικός και προπονητής, o «Ρομπέρτο Κάρλος» του Έβρου, όπως αποκαλείται από τους φίλους του λόγω θέσης σε λίγο καιρό θα πάρει το δίπλωμα UEFA B. Στο παρελθόν εκτός της Θράκης Φερών αγωνίστηκε στις ακαδημίες του Πανθρακικού, σε Τρίκαλα, Έβρο Σουφλίου, Μακεδονικό Αγίου Βασιλείου, Αστραπή Νεάπολης, Οδυσσέας Κορδελιού, Ελλήσποντος Κριθιάς, Πορταριά, Μακεδονικό Ασκού, ΑΕ Πολυδενδρίου, Φοίνικα Νικήτης, Κεραυνό Κολχικού και Αλεξανδρούπολη FC.