Παρουσίασε το βιβλίο του «Από την αλάνα στην κορυφή» ο Άγγελος Κυρανούδης με τη συνομιλία Τοροσίδη και Φύσσα να ξεχωρίζει και παρουσία του αρχηγού του ΑΟΞ

Με πολύ κόσμο στο Αμφιθέατρο Ελευθερούπολης, παρουσιάστηκε το απόγευμα του Σαββάτου, το βιβλίο του Άγγελου Κυρανούδη «Από την αλάνα στην κορυφή».

Το βιβλίο -δυο τόμων- αφορά την προπόνηση στις αναπτυξιακές ηλικίες Κ-7, Κ-9 και Κ-11. Η παρουσία του Βασίλη Τοροσίδη έδωσε μεγαλύτερο κύρος στην βραδιά. Ο Τοροσίδης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Άγγελο Κυρανούδη και για τη δουλειά που κάνει στο χώρο του ποδοσφαίρου όλα αυτά τα χρόνια.

Πριν από τον Τοροσίδη με βιντεοκλίση αναφέρθηκε στον Άγγελο Κυρανούδη ο Τάκης Φύσσας, ο οποίος αποκάλυψε ότι είχε προτείνει τον συγγραφέα να εργαστεί στον Παναθηναϊκό. Ωραίος ήταν και ο διάλογος μεταξύ του Φύσσα και του Τοροσίδη.

Αξίζει να σημειωθεί και η παρουσία των ανθρώπων του Άρη Πετεινού στο όμορφο event με το «παρών» να δίνουν ο Πρόεδρος του Άρη Φίλιππος Παραστατίδης, ο υπεύθυνος των Ακαδημιών Θόδωρος Καραγιαννίδης, ο Σάκης Δελλής και ο Γιάννης Καραγκιόζης. Επίσης ήταν εκεί ο αρχηγός του ΑΟΞ και προπονητής των ακαδημιών Τόλης Κιαχίδης, καθώς και ο Βαγγέλης Καραγιαννίδης της ΑΕΚ Κυψέλης.

Την ΕΠΣ Καβάλας εκπροσώπησαν ο Μιχάλης Παπαδόπουλος και η Μαρία Τσίλογλου. Παραβρέθηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Παγγαίου αλλά και εκπρόσωποι του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Καβάλας (Κλεανθίδης, Λαδάκης, Μελισσόπουλος κ.ά.).

Πηγή: www.proininews.gr