Pre League: Ήττα στις λεπτομέρειες από τον πρωτοπόρο Φλοίσβο γνώρισε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης αν και δυσκόλεψε δεν τα κατάφερε απέναντι στον πρωτοπόρο Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου καθώς γνώρισε την ήττα στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Pre League.

Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την αλήθεια αφού οι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικοί απέναντι στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας χάνοντας ουσιαστικά στις λεπτομέρειες και τα τρία σετ. Tα δύο πρώτα σετ τα έχασε με 25-23 ενώ το τρίτο με 27-25.

Η ομάδα του Φλοίσβου Παλαιού Φαλήρου με την οποία αγωνίστηκε ο πρώην παίκτης του Εθνικού Ανδρέας Ανδρεάδης αν και δυσκολεύτηκε αρκετά από την ομάδα του Γιώργου Ανδραβίζου κατάφερε και έφυγε με το χρυσό τρίποντο.

Τα σετ: 0-3 (23-25, 23-25, 25-27).

Μετά την ήττα στο σημερινό παιχνίδι παραμένει στους 8 βαθμούς και πολύ δύσκολα να αποφύγει τον υποβιβασμό την επόμενη αγωνιστική θα ταξιδέψει στην Αθήνα όπου θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο. Αντίθετα ο Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου διατηρείται στην κορυφή με 31 βαθμούς και την επόμενη βδομάδα θα υποδεχθεί τον Πανερυθραϊκό.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Ανδραβίζος): Παπάζογλου, Καβαρατζής, Κυριακίδης, Κεσκίνης, Δημητριάδης, Στοϊλούδης, Γκοτσίδης (λ), Βαφειάδης.

ΦΛΟΙΣΒΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ (Νεόφυτος): Torres, Μελλές, Albo, Παπαδόπουλος, Μουρούτης, Ρούσης, Πηλίτσης (λ), Ανδρεάδης, Τοκάνης, Χριστόπουλος.