Κύπελλο Ελλάδος: Νικητής ο Τερίμ στη δεύτερη μάχη με Λουτσέσκου και προβάδισμα πρόκρισης του ΠΑΟ για τελικό μέσα στην Τούμπα

Ο Παναθηναϊκός έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Oι πράσινοι επικράτησαν 1-0 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και έχουν το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στη Λεωφόρο.

Το παιχνίδι ήταν γεμάτο. Είχε ρυθμό, μεγάλες ευκαιρίες, με τον Άντραζ Σπόραρ να διαμορφώνει το αποτέλεσμα στο 53ο λεπτό της αναμέτρησης. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες, μετά την κοκορομαχία των Τάισον και Μπακασέτα. Ο Δικέφαλος στο 90+4′ είχε την ευκαιρία για να ισοφαρίσει, αλλά το σουτ του Μεϊτέ σταμάτησε στο δοκάρι.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ δίνουν νέο ραντεβού στις 21 Φεβρουαρίου στις 19:00 στη Λεωφόρο για την ρεβάνς. Ο Δικέφαλος θα κληθεί να κάνει την ανατροπή και οι πράσινοι να υπερασπιστούν ή να μεγαλώσουν το προβάδισμά τους. Η “μάχη” προβλέπεται μεγάλη.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο, Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Ράφα, Τσιγγάρας (63′ Μεϊτέ), Σβαμπ (76′ Οζντόεφ), Α. Ζίβκοβιτς, Μάρκος Αντόνιο (63′ Μουργκ), Ντεσπόντοφ (63′ Τάισον), Μπράντον Τόμας (71′ Σαμάτα).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φατίχ Τερίμ): Nτραγκόφσκι, Γέντβαϊ, Μλαντένοβιτς (87′ Χουάνκαρ), Κώτσιρας, Αράο, Ρούμπεν, Μπακασέτας, Μπερνάρ (87′ Βαγιαννίδης), Τσέριν (87′ Σένκεφελντ), Παλάσιος (68′ Μαντσίνι), Σπόραρ (74′ Ζέκα).