Σπουδαίες διακρίσεις για τον ΕΟΣ Κομοτηνής το 35ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγωνιστικής Αναρρίχησης στο αγώνισμα του Boulder

Ολοκληρώθηκε στο Χαλάνδρι το 5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγωνιστικής Αναρρίχησης στο αγώνισμα του Boulder με τον ΕΟΣ Κομοτηνής να επιστρέφει με σπουδαίες διακρίσεις.

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 10-11 Φεβρουαρίου στο Χαλάνδρι Αττικής όπου ο σύλλογος της Κομοτηνής συμμετείχε με 7 αθλητές και αθλήτριες. Συγκεκριμένα με τις κορασίδες Εξακοϊδη Σμαράγδα και Πετρακοπούλου Νικολέτα καθώς και με τους παίδες Μαυροματίδη Μιχάλη, Πιατίδη Γεώργιο και Στανίτσα Ανδρέα και τους εφήβους Κεραμιτσή Γιώργο-Παναγιώτη και ο Σιμόπουλο Φίλιππο.

Όμορφα και εντυπωσιακά ως προς την εκτέλεση προβλήματα-Boulder που οδήγησαν σε πολύ καλές προσπάθειες από όλα τα παιδιά και προκρίσεις στους τελικούς της Κυριακής. Η Νικολέτα Πετρακοπούλου κατέλαβε την 5η θέση στην κατηγορία των κορασίδων και ο Ανδρέας Στανίτσας την 1η θέση στην κατηγορία των παίδων.

Στους αγώνες συμμετείχε η προπονήτρια του συλλόγου, η Λιούνη Αθανασία, εκπροσωπώντας τον σύλλογο της, καταλαμβάνοντας την 4η θέση στην κατηγορία των γυναικών.

Συγχαρητήρια σε όλους!!!!