Οι αθλητές του Διομήδη Ξάνθης και του ΑΠΟΦΚΑ βραβεύτηκαν από τον ΣΕΓΑΣ για τις επιδόσεις τους

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όπως κάθε χρόνο βράβευσε τους αθλητές και αθλήτριες των νομών Σερρών, Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου, που διακρίθηκαν στα Πανελλήνια, Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα Στίβου την χρονιά που μας πέρασε (2023).

Φέτος η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11-2-2024 στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας.

Στην εκδήλωση αυτή, βραβεύτηκαν οι αθλητές του Διομήδη Ξάνθης, Κοψίδας Κωνσταντίνος (Κ16) με 2η νίκη στην σφαιροβολία, η Κυριακίδου Κλεάνθη (Κ16) με 3η νίκη στα 2000μ. και η Κριστίνα Χατζίδου με 1η νίκη στα 2000μ.

Ο σύλλογος συγχαίρει τους αθλητές του που διακρίθηκαν, αλλά και στους αθλητές που κατέβαλαν την μέγιστη προσπάθεια σε κάθε αγώνα τους!

Τους εύχεται καλή προετοιμασία για τα μελλοντικά Πρωταθλήματα με προσωπικά ρεκόρ!

Στο πλευρό των αθλητών του, πάντα η προπονήτρια τους κα Πηνελόπη Δάγκα.

Από πλευράς ΑΠΟΦΚΑ τιμήθηκαν η Στυλιανή Ορφανίδη για την 3η θέση στα 200μ. με την Κ-18 και για την 1η στα 150 μ., οι Γιώργος Ιωαννίδης 1ος – Σφυροβολία Κ16, η Βασιλική Τσαφαράκη 1η στο τετραπλούν και η Μαριάνθη Κοτζακελίνη για την 2η θέση στο Μήκος στην κατηγορία Κ-16.

Οι παραπάνω επιδόσεις αποδεικνύουν την σοβαρή προσπάθεια που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια στον στίβο από τους Ξανθιώτικους Συλλόγους και αν μη τι άλλο το μέλλον φαίνεται αισιόδοξο.