Γ’ Εθνική: Τελικός για την Δόξα στην Ορεστιάδα, επιστρέφει στις νίκες ο Πανθρακικός, συνεχίζει το σερί το Άβατο (15:00, LIVE ThrakiSportS)

Με την 22η αγωνιστική συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στον 1ο όμιλο, όπου έχουμε πολλές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις κυρίως για την μάχη της παραμονής, αφού τα πάντα στην κορυφή φαίνεται να έχουν κριθεί.

Στο ΔΑΚ Κομοτηνής ο Πανθρακικός (46 βαθμοί) μετά την γκέλα με την Κρηστώνη όπου σερί 8 νικών φιλοξενεί την υποβιβασμένη Αγία Μαρίνα Ημαθίας (12 βαθμοί) με στόχο την επιστροφή στις νίκες ώστε να παραμείνει κοντά στον δεύτερο Νέστο Χρυσούπολης που έχει πέντε περισσότερους βαθμούς.

Στην Ορεστιάδα θα γίνει ίσως το σπουδαιότερο ματς της αγωνιστικής όπου ο Ορέστης (36 βαθμοί) που δεν μπήκε καλά το 2024 έχοντας κακες εμφανίσεις και αποτελέσματα φιλοξενεί την Δόξα Δραμας (22 βαθμοί) που πραγματοποιεί μια κάκιστη σεζόν και κινδυνεύει για πρωτη φορά με υποβιβασμό στο τοπικό. Οι Εβριτες του Νίκου Ουσταμπασίδη που θα αντιμετωπίσει μια ομάδα που μεγαλούργησε ως παίκτης μετά την άλωση του κάστρο τους από τον Πανθρακικό μετά από 11 αγώνες θέλουν βαθμούς ώστε να καθαρίσουν πρόωρα και αυτοι την παραμονή τους.

Στην Φελώνη ο Άρης Αβάτου (33 βαθμοί) φιλοξενεί την υποβιβασμένη Βαρβάρα (11 βαθμοί) που την περίοδο αυτη είναι η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Ο Αρης με μια ακόμη νίκη που θα είναι η έκτη συνεχόμενη θα κάνει ένα ακόμα βήμα από την παραμονή του αφού βρίσκεται στο +8 από την Ευκαρπία.

Τέλος δύσκολη αποστολή έχει ο υποβιβασμένος Αρης Πετεινού (12 βαθμοί) κόντρα στον Θερμαικό (38 βαθμοί) στην Θέρμη με τους Ξανθιώτες να μάχονται ωστόσο σε όλα τα παιχνίδια τους εντός και εκτός έδρας. Μαλιστα προερχονται από νίκη μετά από καιρό κόντρα στην Βέροια και έχουν καλή ψυχολογία.

Το πρόγραμμα (22η αγωνιστική, Κυριακή 11/2/2024, 15:00)
Πανθρακικός – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας Ημαθίας
ΠΑΟΚ Κρηστώνης – Ποσειδών Ν. Μηχανιώνας
Άρης Αβάτου – Αετός Βαρβάρας
Ορέστης Ορεστιάδας – Δόξα Δράμας
Θερμαϊκός Θέρμης – Άρης Πετεινού
ΑΟ Χανιώτης – Νέστος Χρυσούπολης
Βέροια – Απόλλων Παραλιμνίου
Νίκη Ευκαρπίας – ΑΟ Καβάλα
Κεραυνός Αγγελοχωρίου – Αναγέννηση Επανομής 0-3 α.α.