Γ’ Εθνική: Σε αγώνα deja vu με τον πρώτο γύρο το Άβατο με ανατροπή διέλυσε τον Αετό Βαρβάρας! Δυο γκολ ο «Ντάνι»

Σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο με βροχή δύσκολα έβαλε στην Φελώνη μόνο για 10 λεπτά στην αρχή ο ουραγός Αετός Βαρβάρας στον Άρη Αβάτου όπως ακριβώς και στον α’ γύρο, ο οποίος διέλυσε στο ρελαντί τους Χαλκιδικιώτες με 4-1 πετυχαίνοντας την έκτη συνεχόμενη νίκη και την δέκατη συνολικά ανεβαίνοντας στην έκτη θέση και αποκτώντας πλεονέκτημα 11 βαθμών για την πρόωρή παραμονή του.

Ο Αετός αιφνιδίασε κάνοντας το 0-1 με προβολή του Κεχαγιά στο 9′ μετά από κόρνερ και αδράνεια της άμυνας του Άρη. Ωστόσο οι Ξανθιώτες αντέδρασαν άμεσα και σε άνα τετράλεπτο έκαναν την ανατροπή καθαρίζοντας το ματς. Στο 11′ ο Ιορδάνης Γκιορτζίνης με σουτ ισοφάρισε κάνοντας σεφτέ στον Άρη και στο 13′ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Παναγιώτη Αναγνωστόπουλου που πήρε φόρα από την Θέρμη και σκοράρει συνεχώς (τέταρτο σερί) έκανε το 2-1 φτάνοντας τα 5 γκολ. Στο 43′ ο Κουτσούμπας έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να πάει στα αποδυτήρια με 3-1 αλλα ο έμπειρος στόπερ δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Αυτό που δεν έγινε νωρίτερα το πέτυχε στο 53′ με δυνατή κεφαλιά από κόρνερ ο Βασίλης Κουτσούμπας με κεφαλιά που έκανε το 3-1 με το τρίτο φετινό του τερμα. Το τελικό 4-1 πέτυχε και πάλι ο Ντανι Γκιορτζίνης στο 64′ πετυχαίνοντας το δεύτερο του τέρμα στο ματς και στο πρωτάθλημα με τον Αρη (φωτο xanthi-sport). Οι Ξανθιώτες πίεσαν για ένα ακόμα γκολ και στο 66′ ο Ξεφτέρης έδιωξε την κεφαλιά του Τενεκέ σε κόρνερ, όπως και στο 83′ το σουτ του Νεκτάριου Κοτόπουλου. Ντεμπούτο για τον Αρη έκανε ο τερματοφύλακας Σοφούλης.

Με την νίκη του αυτή ο Αρης έφτασε τους 36 βαθμούς και την επόμενη εβδομάδα έχει να αντιμετωπίσει στο ντερμπι της Ξάνθης στον Πετεινό τον Άρη με τον οποίο θα αναμετρηθεί και για το κύπελλο Ξάνθης. Στους 11 έμεινε ο ουραγός Αετός Βαρβάρας γνωρίζοντας την 5η σερί του ήττα, ενω την επόμενη αγωνιστική θα πάρει ανευ αγώνα τρίποντο με το Αγγελοχώρι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χάψας με βοηθούς τους Παπαδόπουλο και Αναστασίου της ΕΠΣ Σερρών.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Μπεδρελής): Σοφούλης, Χασάνογλου (67′ Παπαχρήστου), Τενεκές, Κουτσούμπας, Ψεμματάς (76′ Θεοδωρόπουλος), Φούντας, Γκιορτζίνης (67′ Μαραγκός), Τσάπαρης, Αναγνωστόπουλος (67′ Κοτόπουλος), Βαφειάδης, Θεολόγου (76′ Σαντοριναίος)

ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ (Κεφαλάς): Ξεφτέρης, Τσιότρας, Παπαγεωργίου (76′ Γκουργκουτας), Σαουλής, Πολυζωίδης, Χαβιαρόπουλος, Σουκιάς (58′ Βοβύρτης), Κωτάκης (58′ Αγαπητός), Τσιαλής (46′ Τσιρλίδης), Κεχαγιάς (67′ Παπαδημητρίου), Πετάλι