Γ’ Εθνική: Γλίτωσε το έμφραγμα στο φινάλε ο κακός Πανθρακικός κόντρα στην μαχητική Αγία Μαρίνα (+photos)

Στις νίκες επέστρεψε ο μέτριος Πανθρακικός ο οποίος αγχωσε τους φιλάθλους του κερδίζοντας με το φτωχό 1-0 την μαχητική ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας Ημαθίας τριπλασιάζοντας τις νίκες απέναντί της την οποία εκτός του πρωταθλήματος είχε νικήσει και αποκλείσει στο κύπελλο με 5-0 στο ΔΑΚ Κομοτηνής στην αρχή της σεζόν.

Ο Πανθρακικός δεν είχε επιθετικές λύσεις στο α’ ημιχρονο απέναντι στην καλοστημένη άμυνα των Ημαθιωτών, όπως και στο ματς με την Κρηστώνη. Αν μπορούμε να αναφέρουμε κάτι είναι δύο σουτ ένα από τον Γκουτσιδη και ένα από τον Μπρούνο Χαλκιαδάκη που πέρασαν άουτ.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 47′ με τον Καραγιάννη που βρέθηκε απέναντι στον Παιτερη όμως το σουτ έδιωξε σωτηρία ο Θεσσαλός πορτιέρε των πράσινων. Στο 64 από σέντρα του Γιαννακιτσιδη το μονοκόμματο σουτ του Ρουμπιε που μόλις είχε μπει ως αλλαγή έδιωξε σωτήρια ο Βάτσης σε κόρνερ. Στο 65′ η μπαλα βρήκε το χέρι του Αναστασιάδη με το πέναλτι να το εκτελεί εύστοχα ο Βάσκος κάνοντας το 1-0 και φτάνοντας στα 15 γκολ στο πρωτάθλημα. Στο 78 αποβλήθηκε ο Τριανταφυλλίδης με δεύτερη κίτρινη, ωστόσο αν και με δέκα στο 90′ ο Γαλονόπουλος έπιασε καλό σουτ αλλά ο Παιτερης έδιωξε σε κόρνερ. Στο 92 είχαμε νέα κόκκινη για τους φιλοξενούμενους στο Λεκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 93′ το σουτ του Γιαννακιτσιδη βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι.

Με την ένατη νίκη του στα τελευταία 10 ματς οι Κομοτηναιοι έφτασαν στους 49 βαθμούς παραμένοντας ωστόσο στο -5 από την Χρυσουπολη, ενώ στην επόμενη αγωνιστική ο Πανθρακικός έχει δύσκολη αποστολή στην Μηχανιώνα κόντρα στους φορμαρισμένους Ψαραδες που έχασαν μετά από 9 ματς στην Κρηστώνη. Από την άλλη οι μαχητικοί Ημαθιώτες του Μέγα Αλέξανδρου έμειναν στους 12 βαθμούς και υποδεχονται την επίσης υποβιβασμένη Επανομη.

Διαιτητής ήταν ο Σταφυλάς (ΕΠΣ Έβρου) με βοηθούς τους Κατσαντούρα (ΕΠΣ Έβρου) και Ταουκτσή (ΕΠΣ Καβάλας)

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μαραντάς): Παϊτέρης, Κωσταρέλης, Καλογρανάς, Πεχλιβανόπουλος (74’ Χακάν), Σαπνάρας (63’ Ρουμπιές), Παπαδόπουλος (46’ Χιντζίδης), Σίλβα, Γκουτσίδης (46’ Γιαννακιτσίδης), Γκαγκάνης, Βάσκος, Χαλκιαδάκης (86’ Καψάσκης).

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ (Σιαφαρίκας):  Βάντσης, Αναστασιάδης, Ράδης, Τότσκα, Θεολόγου, Τζαλίλης (82′ λ.τ. Γαλόπουλος), Τριανταφυλλίδης, Λέκα, Καραγιάννης Τ. (72′ Σιδηρόπουλος), Τσολάκης (72′ Κοσέογλου), Χασιώτης (63′ Β. Καραγιάννης)