Γ’ Εθνική: Άντεξε ένα μισάωρο στην Θέρμη ο Πετεινός αλλά ο εντυπωσιακός Γκαργκαλατζίδης με χατ τρικ καθάρισε για τον Θερμαϊκό

Δεν μπόρεσε ο Άρης Πετεινού να βάλει δύσκολα όπως έκανε σε άλλους αγώνες και ηττήθηκε εύκολα από τον Θερμαϊκόμε 3-0 με τον πρωην επιθετικό του ΑΟΞ Αλέξανδρο Γκαργκαλατζίδη να πετυχαίνει χατ τρικ.

Ο Θερμαικός μπήκε δυνατά αλλά δεν απείλησε ιδιαίτερα τον Κοτσάκη, με τον Αρη να απειλεί στο 22′ με σουτ του Τσέκου. Στο 30′ με καταπληκτικό φαουλ του Γκαργκαλατζίδη ο Θερμαικός άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0. Με αυτό το σκορ οι δυο ομαδες πήγαν στα αποδυτήρια. Με την έναρξη του β’ μέρους οι γηπεδούχοι πίεσαν και στο 49′ κέρδισαν πέναλτι με τον Γκαργκαλατζίδη να κάνει το 2-0, με τον πρωην επιθετικό του ΑΟΞ, ΠΑΟΚ και ΟΦΗ στο 55′ με σουτ να κάνει το 3-0 με χατ τρικ και να φτάνει τα 13 γκολ στο πρωτάθλημα.

Με την έκτη σερί εκτός έδρας ήττα του ο Πετεινός έμεινε στους 12 βαθμούς και βρίσκεται στο -18 από την παραμονή, ενω την επόμενη αγωνιστική φιλοξενεί το Άβατο. Ο Θερμαϊκός έφτασε τους 41 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική φιλοξενείται στο Παραλίμνιο από τον Απόλλωνα.

Διαιτητές του αγώνα είναι οι Λαμπρίδης, Παπαδόπουλος και Σαμαράς από την ΕΠΣ Πέλλας.

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ (Χαλιλάι): Μαντζάρης, Τσιάτσιος, Σενγκέργκης, Παπαστεριανός, Κουρέλλας, Βαβλιάκης, Αναστασιάδης, Γκαργκαλατζίδης, Φούσκας, Ασήμογλου, Γεωργιάδης. Επαιξαν και οι Γαβαλίδης, Πορτοκαλάς, Μαρούδης, Κολέτσι και Τσαχουρίδης.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ (Νεοφυτίδης): Κοτσάκης, Ασλανίδης (65′ Τσάκαλος), Δασκαλάκης (80′ Στριγκώνης), Παπαδόπουλος, Σαρηγιαννίδης (80′ Μπουρλόγλου), Παυλίδης, Σιδηρόπουλος (56′ Γιαννακός), Χριστοφορίδης, Τσέκος, Τυριάκης, Τσαγαλάς.