Νέα έκκληση για αιμοπετάλια για τον νεαρό θρακιώτη τερματοφύλακα Χρήστο Κυνηγόπουλο – Νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Σε νέα έκκληση για αιμοπετάλια ομάδας αίματος Α+, Α- και 0- για τον νεαρό τερματοφύλακα Χρήστο Κυνηγόπουλο, που νοσηλεύεται στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, κάνει η οικογένειά του.

Οπως ανήρτησε στο facebook ο πατέρας του Νίκος, όσοι επιθυμούν μπορούν να δωσουν δείγμα αίματος σε κατα τόπους νοσοκομεία. Άνδρες ηλικίας ως 55 ετών αρκεί να έχουν ξαναδώσει αίμα.

Όσοι έχουν δώσει ήδη δείγμα από την προηγούmενη φορά (πριν περίπου τρεις μήνες έγινε ξανά έκκληση), μπορούν να προσέχονται απευθείας στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης ( τηλ 2551352005).

Ο 22χρονος Κυνηγόπουλος φέτος αγωνίζεται ως γκολκίπερ στον Πόντο Θρυλορίου και μάλιστα πριν λίγες ημέρες κέρδισε και το φλουρί στην πίτα της ομάδας, που του ευχήθηκε γρηγορα να επιστρέψει στα γήπεδα. Προέρχεται από ποδοσφαιρική οικογένεια είναι γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και προπονητή Νίκου, αγαπητού σε όλη την Θράκη και όχι μόνο.

Πριν λίγους μήνες, όταν στην προηγούμενη κρίση είχε γίνει και πάλι έκκληση για αίμα και αιμοπετάλια, υπήρξε πολύ μεγάλη ανταπόκριση από όλη την Θράκη και οι αναγκες καλύφθηκαν σε χρόνο – ρεκόρ. Μάλιστα τότε είχαν συγκινήσει οι συμπαίκτες του, που έσπευσαν και του τραγούδησαν για τα γενέθλιά του έξω από το κτήριο του Νοσοκομείου, με εκεινον να τους βλέπει από το παράθυρο.