Παρασκευή και Σάββατο στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής το 5ο Συνέδριο Αθλητικού Τουρισμού

Την Παρασκευή και το Σάββατο, 9 & 10 Φεβρουαρίου του 2024, στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, θα λάβει χώρα το 5ο Συνέδριο Αθλητικού Τουρισμού, Χορού και Αναψυχής.

Μέσα από επιστημονικές ανακοινώσεις και σεμινάρια, το Συνέδριο έχει ως στόχο να αναδείξει την εφαρμογή των τεχνολογιών στον αθλητισμό, το τουρισμό και το χορό.

Σε αυτό το πλαίσιο, και κατά τη διάρκεια της Τελετής Έναρξης του Συνεδρίου, θα πραγματοποιηθούν δυο κεντρικές ομιλίες.

Η μία είναι της Καθηγήτριας Χριστίνας Παπαγεωργοπούλου, του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του Δ.Π.Θ. με θέμα: “Έρευνα και καινοτομία στους τομείς του πολιτισμού, του τουρισμού και της δημιουργικής βιομηχανίας»
Η δεύτερη είναι της Αναπληρώτριας Καθηγήτριας, Ρενάτα Δαλιανούδη, του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας του Ιόνιου Πανεπιστήμιου, με θέμα: «Η χρήση της τεχνολογίας στις παραστατικές τέχνες και στη μουσική βιομηχανία».

Η Τελετή Έναρξης του Συνεδρίου θα λάβει χώρα την Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου, στις 20:30 στο Αμφιθέατρο Γ. Παπαδριέλλη του Τμήματος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνης, με πολιτιστικά δρώμενα και επιστημονικές εισηγήσεις.