ΕΠΣ Θράκης: Προς ορισμό Ξανθιώτικης τριπλέτας στο ματς του Πόντου Θρυλορίου με τα Παγούρια στο Κόσμιο μετά το «εμπάργκο» των Κομοτηναίων διαιτητών

Διαιτητής από γειτονική ΕΠΣ και πιθανότατα αυτήν της Ξάνθης αναμένεται να οριστεί, σύμφωνα με πληροφορίες, στην αναμέτρηση του Σαββάτου αναμεσα στον Ποντο Θρυλορίου και την Αναγέννηση Παγουρίων για τν 13η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Θράκης.

Οπως είναι γνωστό από την Τρίτη, οι διαιτητές της ΕΠΣ Θράκης αποφάσισαν ομαδικά να αρνούνται ορισμό στους αγωνες του Ποντου θρυλορίου, διαμαρτυρόμενοι για τις δημόσιες ανακοινωσεις της ομάδας κατά διαιτητών και ειδικά του προέδρου της Μιχάλη Κακουλίδη.

Μετά από την απόφαση του σώματος των διαιτητών, η Επιτροπή Διαιτησία της ΕΠΣ Θράκης έχει δηλώσει αδυναμία να ορίζει διαιτητές στα εντός και εκτός εδρας ματς του Θρυλορίου. Το ματς του Κυπέλλου την Τετάρτη με τον πανθρακικό διεξήχθη κανονικά μιας και οι ορισμοί είχαν γίνει πριν ληφθεί η απόφαση.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, η ΕΠΣ Θράκης φέρεται να έχει ζητήσει ενίσχυση από τις γειτονικές της ΕΠΣ και όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι στην αναμετρηση του Σαββάτου αναμεσα σε Ποντο Θρυλορίου και Αναγέννηση Παγουρίων στο Κοσμιο θα δούμε Ξανθιώτικη τριπλέτα.

Βέβαια, το γεγονός αυτό αναμένεται να ανεβάσει κατακόρυφα τα έξοδα διαιτησίας για το γηπεδούχο σωματείο, που θα ειναι στην προκειμένη περίπτωση ο Ποντος Θρυλορίου. Ωστόσο από την επόμενη αγωνιστική που το κόστος αυτό θα υπάρχει στους αντιπάλους του, αναμένεται να υπάρξουν επιπλέον αντιδράσεις, αφού θα αγγίζει πλέον το πρόβλημα την τσέπη όλων…