Εντυπωσιακός ο Πανθρακικός ξέσπασε στο Θρυλόριο για το κύπελλο μετά την ισοπαλία με την Κρηστώνη! «Σεφτέ» στα γκολ οι Πέχλι, Χιντζίδης και Κάρλος

Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε όπως και αναμενόταν ο α’ προημιτελικός ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Πόντο Θρυλορίου στο ΔΑΚ με τους πράσινους να επικρατούν με 7-0.

Η διαφορά κατηγορίας φάνηκε από το πρώτο μέρος ιδίως από την στιγμή που ο Γιώργος Μαραντας χρησιμοποίησε τα βασικά χαρτιά του και τους ξεκούραστους Βάσκο και Μπρούνο που δεν αγωνίστηκαν με την Κρηστωνη.

Ο Χαλκιαδάκης άνοιξε το σκορ στο 11′ με τον Βάσκο στο 23′ να κάνει το 2-0. Ο Ιβαν Σίλβα ξανασκόραρε και πάλι όπως και την Κυριακή κάνοντας το 3-0 στο 28′ με τον Πεχλιβανόπουλο να κάνει το 4-0. Ο Χρήστος Βάσκος στο 43′ διαμόρφωσε το 5-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Ο προπονητής του Πανθρακικού έκανε κάποιες αλλαγές και οι γηπεδούχοι έριξαν το ρυθμό τους με τον Στρατο Χιντζίδη να πετυχαίνει το πρωτο του τέρμα στην δεύτερή του θητεία στους πράσινους στο 52′ και τον Νίκο Κάρλο να διαμορφώνει το τελικό 7-0 ανοίγοντας και αυτός λογαριασμό με την νέα του ομάδα.

Ετσι ο Πανθρακικός είναι σίγουρα στα ημιτελικά, όπου κοντά βρίσκεται και η Στρύμη που νίκησε στα Αμάραντα, ενώ ανοιχτες είναι οι ρεβανς στο Γρατινή- Ν. Σιδηροχώρι (1-2) και Σάπες – Παγούρια (0-0) που θα γίνουν την ημέρα των ερωτευμένων.