Γ’ Εθνική: Του πάει η Θεσσαλονίκη του Αβάτου μετά το νέο τρίποντο με τριάρα στην Επανομή!

Μια ακόμη νίκη στην Θεσσαλονίκη μετά από αυτήν στην Θέρμη πήρε ο Άρης Αβάτου που στο ρελαντί επικράτησε με 0-3 της υποβιβασμένης Αναγεννησης Επανομής στον κακό αγωνιστικό χώροτου γηπέδου “Ν. Σαράφης” και απέκτησε διαφορά ασφαλείας 8 βαθμών από την παραμονή και την Ευκαρπία.

Ο Άρης καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο το ματς ο Άρης Αβάτου και στο 16′ με μία ωραία αντεπίθεση ο Κοντογιαννίδης έδωσε στον Αναγνωστόπουλο που έστειλε τη μπάλα ψηλά στην εστία των γηπεδούχων κάνοντας το 0-1 σκοράροντας για τρίτη σερί αγωνιστική φτάνοντας τα 4 στην σεζόν. Στο 30′ ο Βασίλης Κουτσούμπας και με προβολή στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 0-2 (2ο γκολ στο πρωτάθλημα) σε ένα ματς που όλα πήγαιναν καλά για τους Ξανθιώτες.

Στο β’ μερος με το καλημέρα έγινε το 0-3 όταν στο 50 το παιχνίδι… τελείωσε, ως προς την έκβασή του καθώς ο Κοντογιαννίδης σκόραρε για το τελικό 0-3 σημειώνοντας το 4ο του γκολ στο πρωταθλημα. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπαθησαν για ένα γκολ της τιμής αλλά δεν τα καταφεραν με τον Αρη να έχει και τις δικές του στιγμές στο φινάλε. Ντεμπουτο για το Άβατο έκαναν οι νέες μεταγραφές Μαραγκός και Καρυπίδης.

Ο Άρης Αβάτου με την τέταρτη εκτός εδρας νίκη και το πέμπτο σερί τρίποντο έφτασε στους 33 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική με σχετική βαθμολογική άνεση υποδέχεται την ουραγό Βαρβάρα με στόχο ένα ακομα τρίποντο. Απο την άλλη η Επανομη με 11 βαθμούς δείχνει να τα έχει παρατήσει αν και θα πάρει ανευ αγώνα το τριποντο με το Αγγελοχώρι την επόμενη Κυριακή.

Διαιτητές ήταν οι Ρηγόπουλος, Μπογιατζόγλου και Σαμαράς από την ΕΠΣ Ημαθίας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ (Μπαλασάς): Θαναηλάκης, Νταντάμης, Νιαζήφογλου, Ταουσάνης, Ιβαντζίκης, Κιλιντάρης, Τσεκρέζι, Δεληχατζής, Μπαλασάς Β., Ζουρνατζάκης, Μεταξάς.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Μπεδρελής): Νταφόπουλος, Χασάνογλου (46′ Φούντας), Λεωντσάκος, Τενεκές, Κουτσούμπας, Βασιλάκης (60′ Θεοδωρόπουλος), Ψεμματάς (60′ Μαραγκός), Αναγνωστόπουλος, Κοντογιαννίδης (60′ Γκιορτζίνης), Βαφειάδης (75′ Καρυπίδης), Θεολόγου.