Πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης των αθλητικών σωματείων που διακρίθηκαν στη δράση ανακύκλωσης followgreen

Το απόγευμα της Πέμπτης 1 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης των αθλητών, αθλητριών και αθλητικών σωματείων του Δήμου Κομοτηνής που διακρίθηκαν για την προσπάθειά τους να ανακυκλώσουν συσκευασίες υλικών στους ειδικούς κάδους Followgreen κατά την αγωνιστική περίοδο 2023.

Η πρωτοβουλία του Δήμου Κομοτηνής να  τοποθετήσει στις εγκαταστάσεις των συλλόγων ειδικούς κάδους για την ανακύκλωση συσκευασιών, αποδεικνύει το έμπρακτο ενδιαφέρον του Δήμου για τους αθλητικούς συλλόγους και τους αθλητές οι οποίοι μέσα από τις διακρίσεις τους προάγουν το αθλητικό πνεύμα, την ευγενή άμιλλα και αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές της πόλης μας.

Τη γιορτή του Αθλητισμού χαιρέτισε ο  Πρόεδρος της Κ. Καραθεοδωρή, Σάκης Λάπατας, ο οποίος απένειμε τα έπαθλα στους αθλητές. Στον χαιρετισμό του εξήρε την προσπάθεια των αθλητών και των συλλόγων της πόλης, επισημαίνοντας ότι η τιμητική βράβευση αποτελεί την ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της προσπάθειας όλων των συμμετεχόντων να διαδώσουν σε μικρούς και μεγάλους την ανάγκη για ανακύκλωση και πρωτίστως την αξία της πρόληψης.

Τα αθλητικά σωματεία που διακρίθηκαν και βραβεύτηκαν με αναμνηστικό βραβείο και έπαινο για την προσπάθειά τους είναι:

1.Α.Σ. Ακαδημία

2.ΑΠΣ Πανθρακικός

3.ΑΤΛΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

4.«ΗΡΟΔΙΚΟΣ» Αθλητικός Σύλλογος Ανάπηρων Αθλητών

5.ΓΑΣ Κομοτηνή

Ο Αθλητικός Σύλλογος ΑΚΑΔΗΜΙΑ Κομοτηνής είναι ο νικητής του πρώτου βραβείου και έλαβε επιπλέον μία δωροεπιταγή αξίας 250 ευρώ, την οποία και δύναται να εξαργυρώσεις σε είδη που έχει ανάγκη ο σύλλογος.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε ένας μίνι φιλικός αγώνας βόλεϊ μεταξύ των αθλητών, προωθώντας μήνυμα αλληλεγγύης και ομαδικότητας, καθώς ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο δράσης για καλό σκοπό. Όλοι οι παίκτες που συμμετείχαν στον αγώνα ανεξαρτήτως του αποτελέσματος, έλαβαν αναμνηστικό μετάλλιο.

Ο Δήμος Κομοτηνής ευχαρίστησε τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου και την ημέρα της εκδήλωσης προσέφεραν είδη όπως ενδύματα, υποδήματα και αξεσουάρ σε καλή κατάσταση τα οποία θα δοθούν στις κοινωνικά ευπαθείς οικογένειες του Δήμου.