Γ’ Εθνική: «Λύγισε» από την κούραση και από τον ΠΑΟΚ στο Κιλκίς ο ελλιπής Ορέστης Ορεστιάδας

Δεν τα κατάφερε ο κουρασμένος από το ταξίδι και με αρκετές ελλείψεις Ορέστης Ορεστιάδας στο Κιλκίς και ηττήθηκε με 2-0 από τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης που ήθελε περισσότερο το εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 19η αγωνιστική.

Ο ΠΑΟΚ που έχει προπονητή τον Εβρίτη πρώην διεθνή διαιτητή Βασίλη Παμπορίδη μπήκε δυνατά είχε οριζόντιο δοκάρι στο 9′ σε σουτ του Κυρανά, ενώ στο 14′ έχασε νέα ευκαιρία σε σουτ του Κυριακίδη που έδιωξε εντυπωσιακά ο Ναθαναηλίδης στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα μετά την μεταγραφή του από την Επανομή. Ο ΠΑΟΚ πίεζε για το γκολ έχοντας στο 16′ κεφαλιά του Αγαθαγγελίδη που βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτύων. Στο 30′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον πρώτο σκόρερ τους τον Ρωμανίδη (έφτασε τα 7 τέρματα) που έκανε το 1-0 σε μια φάση που οι Εβρίτες διαμαρτύρονται για οφ σαιντ. Λίγο αργότερα ο Ορέστης ζήτησε πέναλτι σε χέρι αμυντικού αλλά ο Δραμινός ρέφερι έδειξε συνέχεια στο ματς. Το ημίχρονο έκλεισε με νέα ευκαιρία στο 44′ μετά από πάσα του Αγαθαγγελίδη στον Κυριακίδη που αστόχησε μέσα από την περιοχή.

Στο β’ ημίχρονο και στο 47′ πάλι ο Αγαθαγγελίδης σούταρε για να εξουδετερώσει ο καλός Ναθαναηλίδης, με το τελικό 2-0 να γίνεται στο 76′ με τον δραστήριο Αγαθαγγελίδη που πέτυχε το 6ο του τέρμα στην σεζόν.

Με την ήττα του αυτή ο Ορέστης έμεινε στους 36 βαθμούς τέταρτος μαζί με την Μηχανιώνα την οποία επισκέπτεται την Κυριακή σε ένα δύσκολο ματς κόντρα στον Ποσειδώνα που τρέχει ένα μεγάλο σερί επιτυχιών. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 32 βαθμούς πριν την δύσκολη έξοδο του στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό, έχοντας έξι σερί νίκες στο Κιλκίς και 8 στα τελευταία 9 ματς.

Διαιτητές οι Γκαϊτατζής, Χατζηνάκος και Τζιερτζίδης από την ΕΠΣ Δράμας που άφησαν με παράπονα τους Εβρίτες.

ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ (Βασίλης Παμπορίδης): Σακαλίδης, Κυριακίδης, Παπαδόπουλος, Αϊβάζης, Παυλίδης, Κυρανάς, Κυριακίδης, Τριανταφυλλίδης, Τριφηνόπουλος, Αγαθαγγελίδης, Ρωμανίδης.

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Νίκος Ουσταμπασίδης): Ναθαναηλίδης, Λογαράς, Πεταλωτής, Κουντούρης, Άγγος, Σπυρόπουλος, Δημητριάδης, Σταματόπουλος, Τηλέγραφος, Κούρτογλου, Αντωνόπουλος.