Super League: Νικητής ο Λουτσέσκου στην πρώτη μεγάλη μάχη με τον Φατίχ Τερίμ και μόνος πρώτος στην κορυφή ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι κορυφής με τον Παναθηναϊκό για τη Super League με τον Κίριλ Ντεσπόντοφ να είναι ο ψυχρός εκτελεστής του δικεφάλου και να πετυχαίνει δύο γκολάρες στη νίκη των γηπεδούχων με 2-1 στην Τούμπα.

Η ομάδα του Λουτσέσκου ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, εκτός των δύο γκολ του Βούλγαρου, είχε και άλλες φάσεις για να πετύχει και άλλα τέρματα ενώ για τον Παναθηναϊκό είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Μπακασέτας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Οι πράσινοι έψαξαν στα τελευταία λεπτά του αγώνα την ισοφάριση και είχαν δύο εξαιρετικές στιγμές με τους Μλαντένοβιτς και Γεντβάι αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοπαλία.

Πλέον και μετά το τρίποντο που πήρε ο ΠΑΟΚ είναι μόνος πρώτος με 47 βαθμούς στην κορυφή της Super League με την ΑΕΚ να ανεβαίνει δεύτερη με 45 και τον Παναθηναϊκό να μένει τρίτος με 44.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κουλεριάκης, Κεντζιόρα, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (88′ Σβαμπ), Τάισον (72′ Κωνσταντέλιας), Μουργκ (78′ Μάρκος Αντόνιο), Ντεσπόντοφ (72′ Ζίβκοβιτς), Μπράντον Τόμας (88′ Τζίμας).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης (65′ Λημνιός), Γεντβάι, Ούγκο (46′ Τζούριτσιτς), Μλαντένοβιτς, Αράο, Κώτσιρας, Μαντσίνι (89′ Βιλένα), Μπακασέτας, Αϊτόρ (46′ Μπερνάρ), Γερεμέγεφ (46′ Τσέριν).