Κύπελλο Ελλάδος: Προκρίθηκε στα ημιτελικά από το πρώτο ματς ο Άρης κόντρα στη μαχητική Νίκη Βόλου του Δημήτρη Ελευθερόπουλου

Ο Άρης εκμεταλλεύτηκε τη διαφορά ποιότητας που είχε κόντρα στη Νίκη και πίεσε σθεναρά τους Θεσσαλούς, αλλά η καλή αμυντική λειτουργία και ο Γκαραβέλης κράτησαν όρθια την ομάδα του Βόλου για 58 λεπτά. Σε εκείνο το σημείο η ομάδα του Άκη Μάντζιου σκόραρε με τον Νταρίντα (1-0).

Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου συνέχισαν να πιέζουν και στις καθυστερήσεις βρήκαν άλλα δύο γκολ με τον Νταρίντα και τον Σουλεϊμάνοφ και έβαλαν γερές βάσεις για την πρόκριση στους “4” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το γκολ των κίτρινων ήρθε μετά από ωραία ατομική προσπάθεια του Σουλεϊμάνοφ. Ο Ρώσος έκανε το σουτ με τον Γκαραβέλη να τον σταματά, αλλά τον Νταρίντα να παίρνει το ριμπάουντ. Ο Τσέχος σκόραρε από κοντά και ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι για οφσάιντ, όμως το γκολ μέτρησε μέσω VAR.

Το δεύτερο γκολ του Τσέχου ήρθε μετά από υπέροχη σέντρα του Σαβέριο από τα αριστερά και ωραία κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας.

Τρία λεπτά μετά ο Σουλεϊμάνοφ έκανε το κοντρόλ μέσα στην περιοχή και με ένα απίθανο τελείωμα έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του εξαιρετικού Γκαραβέλη.

Οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους σε έξι μέρες στο Πανθεσσαλικό, με τη μονομαχία τους να ανοίγει τον χορό των ρεβάνς της προημιτελικής φάσης.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Μοντόγια (46’ Οντουμπάτζο), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι, Ντουκουρέ (46’ Βερστράτε), Νταρίντα, Μάνου Γκαρθία (57’ Ζαμόρα), Φετφατζίδης (46’ Σουλεϊμάνοφ), Σαβέριο, Μορόν.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Κάσσος, Αναστασίου, Ανδρέου, Στίκας, Κυριακίδης, Γαβριηλίδης, Λίταινας (57’ Λέο Ριμπέιρο), Κρητικός (72’ Ναά), Πολίτης (83’ Τοπαλίδης), Τζιώρας (57’ Παναγιωτίδης, 83’ Βουκελάτος).