Προκηρύχθηκαν εκλογές στον Σύλλογο Παλαιμάχων ΑΟΞ μετά το δημόσιο κάλεσμα XanthiFans και διοίκησης ΑΟΞ να ανατραπεί ο Χατζημεστής

Εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ στον Σύλλογο Παλαιμάχων του ΑΟΞ προκηρύχθηκαν για την προσεχή Παρασκευή 26 Ιανουαρίου.

Οι εκλογές, σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, θα διεξαχθούν στο γήπεδο του ΑΟΞ στις 20:00 το βράδυ. Οι αρχαιρεισίες διεξάγονται περίπου 20 ημέρες νωρίτερα από την ημερομηνία που συμπληρώνονται δύο χρόνια από την εκλογή της παρουσιας διοκησης.

Υπενθυμίζεται ότι πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων είναι εδω και πολλά χρόνια ο ισχυρός άνδρας του Ορφέα Ξάνθης Μπαμπης Χατζημεστής. Βάσει των προηγουμενων αρχαιρεσιών, αντιπρόεδροι ειναι οι Παναγιώτης Μοσχίδης και Γιώργος Μαραντάς, γενικός γραμματέας ο Σπυρος Τιμπλας, ταμιας ο Θανασης Καρασερίδης, υπευθυνος επικοινωνίας ο Γιάννης Δημητριάδης, υπεύθυνος Αθλητικού Τμήματος ο Νίκος Κριεζής και μέλη οι Παναγιώτης Καμαράκης και Αντώνης Μαζάνης.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι πολύ πρόσφατα ο σύλλογος οπαδών XanthiFans, που επίσης πρόσφατα διενήργησε εκλογές, δήλωσε ότι «δεν αναγνωρίζει κανέναν “Σύλλογο Παλαιμάχων ΑΟΞ”» και δεν επιθυμεί καμία συνεργασία μαζί του σε οποιοδήποτε επίπεδο. Διευκρίνιζε ωστόσο ότι αυτό ισχύει «έως ότου εξομαλυνθεί η νοσηρή αυτή κατάσταση με την τωρινή διοίκησή του».

Κυρίως όμως υπενθυμίζεται ότι στην πρόσφατη ανοιχτή Γενική Συνέλευση – Συνέντευξη Τύπου της διοίκησης του ΑΟΞ, «φωτογραφήθηκε» η διοίκηση του Συλλόγου Παλαιμάχων ως «ανεπαρκής» και καταγγέλθηκε ευθέως ότι δεν στηρίζει την προσπάθεια της νέας διοίκησης του ΑΟΞ. Εγινε λόγος για «εχθρούς εντός των τειχών».

Μάλιστα, από τα χείλη κορυφαίου διοικητικού παράγοντα της νέας διοίκησης του ΑΟΞ αναφέρθηκε ότι κάποια στιγμή «θα γίνουν εκλογές στον Σύλλογο Παλαιμάχων και θα αντιμετωπιστεί ανάλογα και θα βγει μια διοίκηση με ανθρώπους που θα είναι πιο ενεργοί, αφήνοντας σαφέστατα να εννοηθεί (αν δεν επρόκειτο για προτροπή) οτι η δυσαρέσκεια που φέρεται να υπάρχει σε μέλη του Συλλόγου Παλαιμάχων από την νυν διοίκησή του οφείλει να εκφραστεί στις επικείμενες εκλογές ώστε να ανατραπεί ο Μπάμπης Χατζημεστής.

Η ώρα αυτών των εκλογών φτάνει – και μάλιστα εντός της εβδομάδας, πολύ πιο σύντομα από ό,τι ενδεχομένως οι μη γνωρίζοντες περίμεναν…